Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
66 komentara

Iz Juga stigao specijalist za trofeje: Želimo kvalifikacije LP!

U Jugu je volonterizam, ovdje je 100% angažman. Selim se u Split. Potpuni fokus ide na Hajduk, rekao je Jakobušić. Bjelanović je najavio: Dogodine kvalifikacije za Ligu prvaka

66 komentara

Lukša Jakobušić je novi dopredsjednik Hajduka, a Saša Bjelanović je potvrđen na funkciji sportskog direktora do 2022. godine. Objavio je to na konferenciji održanoj na Poljudu Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na mojoj inauguraciji postavili ste mi pitanje o pojačanjima u upravljačkoj strukturi kluba. Došlo je vrijeme i za to. Implementacija i izgradnja nove poslovne organizacije. Nova funkcija: dopredsjednik Uprave kluba. Danas je potpisao ugovor i taj posao već počeo raditi: gospodin Jakobušić - objavio je Brbić.

Foto: Facebook/Screenshot

Novi se dopredsjednik, inače i dopredsjednik Juga, 'telegrafski' predstavio:

- Hvala predsjedniku na povjerenju. Danas smo imali prvi kolegij pa sam upoznao sve suradnike. Pokojni mi je otac bio iz Župe, majka je s Brača. Rođen sam 1976., otac sam dvoje djece, oženjen - počeo je Jakobušić pa nastavio:

- Od 2007. sam u VK Jug, od 2013. bio sam predsjednik, a sad sam dopredsjednik. Dakle, dolazim iz grada i kluba koji su navikli na trofeje. To je znakovito u smislu razloga iz kojeg me predsjednik Brbić zamolio da dođem u Hajduk. Inače sam privatni poduzetnik. Imam hotel, fokus obiteljskog posla sada je na tome.

Na izvanrednoj press konferenciji na Poljudu javnosti se obraća predsjednik Hajdukove uprave Marin Brbić, koji javnosti predstavlja nove suradnike

Na izvanrednoj press konferenciji na Poljudu javnosti se obraća predsjednik Hajdukove uprave Marin Brbić, koji predstavlja nove suradnike Više na http://bit.ly/2WKkkri Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Četvrtak, 16. svibnja 2019.

Selim u Split, 100% fokus na Hajduk

Razlozi dolaska u Hajduk?

- To sam prije svega radi Marina Brbića. Poznamo se od 2014. Druženje se nastavilo i nakon što je on otišao iz Hajduka. Kad se vratio bilo mu je logično da me zove jer Jug je u međuvremenu imao velike uspjehe. Hajduk, na žalost, ne. A ja ne samo da sam navijač Hajduka nego je nama iz Dubrovnika svaka utakmica gostovanje. Vama u Splitu je to lakše. Da, navijač Hajduka i srcem i dušom. A plaćao sam i članarinu, tako da postoji i trag.

Kako ćete na dvije dopredsjedničke funkcije, i u Jugu i u Hajduku? I kako biti dopredsjednik splitskog kluba... Iz Dubrovnika?

- U Jugu je volonterizam, ovdje je 100% angažman. Selim se u Split. Potpuni fokus ide na Hajduk - rekao je Lukša Jakobušić.

Foto: Facebook/Screenshot

U Ligu prvaka

Saša Bjelanović nije se morao predstavljati pa je i kraće govorio:

- Čast mi je da me predsjednik potvrdio na funkciji sportskog direktora. Velika je to odgovornost. Prošli smo kroz turbulentnu sezonu. Kad završi ćemo o svemu potanko, danas je dan predstavljanja. Caktaš i ugovor od 500.000? O tome neću govoriti dok je prvenstvo u tijeku, a i nije to današnja tema - govorio je novi/stari sportski direktor.

Ambicije u narednoj sezoni?

- Dogodine želimo kvalifikacije za Ligu prvaka! - najavio je Saša Bjelanović.

Hajduk | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message