Obavijesti

Sport

Komentari 61

'Izbacivanje bi nam bilo motiv za posljednje dvije utakmice'

'Izbacivanje bi nam bilo motiv za posljednje dvije utakmice'
1

Ja sam samo trener. Nisam ni predsjednik kluba, ni ništa drugo. Međutim, prvi sam da se poštuju propisi i sve treba biti regularno, rekao je trener Tomislav Ivković...

VIDEO

Nakon što je sportska inspekcija Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta naredila HNS-u da u roku od 15 dana ukine Lokomotivi prvoligašku licenciju za sezonu 2009./2010., o svemu se na današnjoj konferenciji za medije oglasio i trener Lokomotive, Tomislav Ivković.

- Ja sam samo trener. Nisam ni predsjednik kluba, ni ništa drugo. Međutim, prvi sam da se poštuju propisi i sve treba biti regularno - rekao je Ivković te odgovorio i na pitanje što ako Lokomotiva doista 'izleti' iz prvoligaškog društva:

- Ako se to doista dogodi, onda nam je to samo dodatni motiv da zadnje dvije utakmice odigramo što bolje možemo - zaključio je Ivković. 

Svoje viđenje novonastale situacije oko nepravilnosti u HNL-u, dao je i sportski direktor i trener Dinama, Zoran Mamić.

- Super, poništit ćemo naše prvenstvo, pa onda Ligu prvaka, uzeti Bayernu pehar Lige prvaka i naslov koji su osvojili protiv Borussije - zaključio je Mamić. 

Sportska inspekcija naredila je HNS-u da u roku od 15 dana ukine licencu i Hrvatskom dragovoljcu za tekuću sezonu 2013./2014., a to praktično znači kako bi posljednjih pet prvenstava moralo biti proglašeno neregularnim.

O svemu se službenim priopćenjem oglasila i NK Lokomotiva, čije pismo prenosimo u cijelosti: 

'Povodom napisa u medijima o navodnom rješenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, u kojem se spominje i NK Lokomotiva, ovim putem obavještavamo javnost da do ovoga trenutka nismo dobili nikakvu službenu informaciju pa s tim u vezi ne možemo ništa komentirati. U slučaju da primimo rješenje, prvo će ga detaljno proučiti Uprava kluba i pravni savjetnici će pravovremeno obavijestiti javnost o stavu kluba i mjerama koje misli poduzeti. NK Lokomotiva je u ovome trenutku usredotočena isključivo na svoju sportsku djelatnost, planove i natjecanja, naročito na pripremama za obilježavanje 100-godišnjice kluba', piše u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...