Obavijesti

Sport

Komentari 1

Izbornik Argentine: Teško je igrati poput Barcelone

Izbornik Argentine: Teško je igrati poput Barcelone
1

Prva utakmica Copa Americe pokrenula je već rasprave oko reprezentacije 'gaučosa'. Argentina ispod prosjeka, suviše bahata u nastupu protiv Bolivije

VIDEO

Momčad od koje se očekuje osvajanje Copa Americe nije oduševila u svom prvom nastupu. Od Argentine su svi, bez sumnje, očekivali mnogo više. Messijeva reprezentacija nikoga nije uvjerila u svojoj prvoj utakmici protiv Bolivije. 

Aguero je uspio spasiti Argentinu veće blamaže, pogotkom kojim su izjednačili protiv Bolivije za koju se uoči početka prvenstva tvrdilo da je ondje samo da zaokruži broj od 12 momčadi.

Iako se Argentina u svojoj izvedbi nikome nije svidjela izbornik Sergio Batista ne vidi ništa loše u igri svoje reprezentacije.

- Neriješen rezultat protiv Bolivije neće promijeniti moje planove - siguran je u ono što radi Batista, ne odustajući od svoje vizije igre reprezentacije.

- Ideja koju imam o ovoj reprezentaciji i načinu igre neće se mijenjati. Što se tiče mojih taktičkih planova, ni oni se neće mijenjati - nastavio je Batista.

- Istina je da neke stvari u našoj igri nisu išle. To ćemo morati promijeniti. Sigurno nije to ono što smo željeli. No, teško je igrati poput Barcelone - zaključio je trener 'gaučosa' koji će drugu priliku da ostavi bolji dojam dobiti već 6. srpnja u utakmici protiv Kolumbije.

- Jasno je da bi svi radije da smo pobijedili, no Bolivija nas je iznenadila odigravši vrlo dobru utakmicu - stao je u obranu trenera i ostalih igrača i Javier Mascherano.

- Ako tražimo najpozitivniju stranu ove utakmice onda je to način na koji momčad reagirala nakon primljenog gola. Sada bar znamo da moramo dati više u idućoj utakmici i odigrati bolje - završio je Mascherano.

- Dobro smo igrali, ali rezultat nam nije na kraju ipak išao u prilog - imao je pozitivno mišljenje o igri svojih suigrača i Gabriel Milito.

- Naravno da su navijači razočarani. Velika smo momčad i naravno da smo i mi vjerovali da možemo pobijediti. Sada imamo još dvije utakmice u kojima se možemo i trebamo iskazati - uvjeren je da ima mjesta za napredak i Milito.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika