Obavijesti

Sport

Komentari 5

Izbornik Bilić: Skoro sam zaplakao zbog Olića

Izbornik Bilić: Skoro sam zaplakao zbog Olića
1

Napokon sam prekinuo predugi post. Slovacima sam i zadnji put zabio na Kantirdi, rekao je Olić, koji je za Hrvatsku zabio nakon punih 1227 dana

VIDEO

Drugo je poluvrijeme bilo jedno od najboljih naših dosad, zadovoljno je rekao Slaven Bilić, priznavši da u prvom dijelu nije sve štimalo.
- Nismo ušli kao oni, bili su čvršći, konkretniji, malo smo visili. No, kad smo krenuli, sve je bilo odlično, bez greške.
Izbornik inače nema običaj isticati igrače pojedinačno. I ovoga je puta počeo u istom stilu "svi su se nametnuli, neki više neki manje", no nije mogao izdržati a da ne izdvoji svoga junaka.
- Najviše mi je drago zbog Olića, najradije bih suzu pustio zbog njega. Naplatio je svoju kvalitetu, sav onaj trud na treninzima, napokon je dokazao da može zabiti, da je pravi napadač. Zaslužio je i pljesak publike... Ma, stvarno mi je drago zbog njega. I kad nam nije išlo on nas je držao u utakmici.
I na Olićevom licu napokon osmijeh, dva gola za reprezentaciju teško je mogao i sanjati. Za reprezentaciju nije zabio punih 1227 dana, a slovačku obranu probio je dvaput.
- Nisam ni znao da nisam zabio tako dugo, pamtim da je zadnji put bilo baš na Kantridi protiv Slovačke (tjedan dana kasnije zabio je Danskoj u Kopenhagenu, nap. a.). Divno je prekinuti post, ali činjenica je da nisam puno ni igrao za reprezentaciju. Da sam više igrao, više bih i zabio. Ali, važno je da smo mi pobijedili Izrael - rekao je Ivica Olić.
Ognjen Vukojević bio je valjda najsretniji čovjek. Ušao je i zabio, za samo dvije minute i 28 sekundi.
- Rekorder? A da, valjda jesam - skromno je rekao Ogi te dodao:
- Nisam imao tremu, ispalo je najboolje što je moglo. O ovome sam sanjao kao dječak, Kantridu ću pamtiti cijeli život. Hvala Biliću.
No, ni ta zahvala nije bila dovoljna, Ogi je prije polaska za Zagreb još jednom došao do Bilića, zagrlio ga i još jednom izljubio.
- Ognjen Vukojević je imao debi iz snova! Ali mi njime nismo iznenađeni, on često zabija - kaže Bilić.
Jan Kocian, izbornik Slovačke, svoj je dojam o utakmici u kojoj je njegova momčad uvjerljivo izgubila sažeo u jednu rečenicu.
- Vaši igrači su mladi kao i naši, ali su dosegli puno veću razinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao