Obavijesti

Sport

Komentari 223

Izbornik Srbije usred utakmice vukao norvešku rukometašicu

Izbornik Srbije usred utakmice vukao norvešku rukometašicu
4

Srpski izbornik Saša Bošković u utakmici je prvog kola protiv olimpijskih pobjednica za dres povlačio norvešku rukometašicu. Nije kažnjen, no sramota je neizbrisiva

VIDEO

Saša Bošković izbornik je srpskih rukometašica koji je u utakmici protiv Norveške propisno osramotio i sebe i svoju reprezentaciju. Naime, poduzetni je Bošković usred utakmice prvog kola Europskog prvenstva u Srbiji u dva navrata za dres povlačio norvešku rukometašicu Linn Jorum Sulland.

Norvežanke su bile u napadu kada je srpski izbornik iskoristio priliku i primio Sulland za dres, a sramotan potez otkrila je norveška televizija koja je snimku prikazala u svom programu. No tu nije kraj, nadobudni Saša u drugom navratu Sulland čak prima i za ruku vjerojatno u namjeri da barem na taj način pomogne svojoj reprezentaciji kada već ne uspijeva klasičnim trenerskim savjetima s klupe.

No ni ti sramotni potezi nisu pomogli Srbiji. Olimpijske pobjednice Norvežanke pobijedile su domaćina 28-26 uz tri gola Sulland.

- To nema veze sa sportom, i još se dogodilo čak dvaput. Da je jednom još bi prihvatili da je bilo u žaru borbe, no kada se dogodi dva  puta postaje opasno - rekao je norveški izbornik Thorir Hergeirsson, a onda otkrio kako je reagirala Sulland:

- Prvo je bila jako iznenađena, a onda se poprilično naljutila.

Norvežanke ni ne znaju koliko ustvari mogu biti sretne što ih je domaći trener 'samo' povlačio za dres. Sjetite se samo što se sve događalo hrvatskoj muškoj reprezentaciji na rukometnom prvenstvu u Srbiji...

Norvežani će prijaviti srpskog izbornika EHF-u

Norveški rukometni savez nakon utakmice je najavio da će srpskog izbornika prijaviti EHF-u. Kako španjolski suci to za vrijeme utakmice nisu vidjeli, ili nisu htjeli vidjeti, Norvežani su uz pomoć TV kuće potencirali cijelu priču što je podiglo prašinu kako u EHF-u tako i u samoj Srbiji, domaćinu EP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 223
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti