Obavijesti

Sport

Komentari 57

Ante Čačić otkrio: Već znam sastav za Češku, Srna će igrati

Ante Čačić otkrio: Već znam sastav za Češku, Srna će igrati
1

Ante Čačić u boj za osminu finala Europskog prvenstva će krenuti s kapetanom Darijom Srnom od početne minute. Otkrio je i kako više nema nedoumica za sastav protiv Čeha

VIDEO

Nakon kapetana Darija Srne pred medije je u St. Etienneu izašao Ante Čačić. Hrvatski izbornik u petak će povesti momčad protiv trenera s kojim se već sudario u svojoj karijeri.

- Naravno da se sjećam Pavela Vrbe, on je vodio Viktoriju, a ja Maribor. Imam veliki respekt prema njemu, ali sada smo u drugačijoj situaciji, sada sam ja trener puno kvalitetnije momčadi - rekao je izbornik pa detaljnije opisao odakle nam prijeti najveća opasnost u petak:

- Najveća kvaliteta češke reprezentacije je to što su momčad, a Rosicky im je najvažniji igrač. O njemu treba razmišljati svaki protivnik pa tako i mi.

Čačić nema dvojbi pred sutrašnju utakmicu, a najvažnija vijest tiče se kapetana.

- Tako je, znam početnu momčad. A što se tiče Srne, on je u dobrom stanju i sutra će voditi momčad protiv Češke. Sastav ćete vidjeti sutra u 18 sati. Svi igrači koji su igrali protiv Turske su u odličnom stanju - nagovijestio je izbornik da bi na teren mogla istrčati ista momčad kao protiv Turske.

Između ove dvije utakmice puno se loših stvari događalo oko reprezentativaca, no sve to nije poremetilo Vatrene.

- To će nas samo dodatno galvanizirati. Već smo se prilagodili. Eto, maloprije smo čuli kako je suprug naše šefice računovodstva doživio moždani udar.

Nada se izbornik i sličnom pristupu kao protiv Turske.

- Česima trebaju bodovi protiv nas. Priželjkujem da igrači pristupe utakmici kao i protiv Turske - rekao je Čačić pa pozvao na oprez:

- Češka nije slabija momčad od Turske. Protiv Španjolske su odigrali vrlo korektno i ulaze u nastavak natjecanja u dobrom raspoloženju.

I dok Češkoj treba pobjeda, Hrvatskoj bi po nekim prognozama i bod bio dovoljan za osminu finala.

- Hrvatska protiv svake reprezentacije mora ići na pobjedu, a tako će biti i sutra.

I za kraj za dobro raspoloženje u taboru Vatrenih pobrinuo se Šime Vrsaljko koji je novi igrač Atletica.

- Svakom igraču je lakše kada riješi klupsko pitanje, ali Vrsaljko je i do sada pokazao da je usredotočen, tako da za njega neće biti neke promjene - zaključio je izbornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"