Izletio drugi nositelj! Hurkacz izborio četvrtfinale s Federerom | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Izletio drugi nositelj! Hurkacz izborio četvrtfinale s Federerom

Izletio drugi nositelj! Hurkacz izborio četvrtfinale s Federerom
2

Medvedev je u nastavak ušao s 2-1 u setovima, ali u današnjem prvom gemu (3-4) dvostruka pogreška na break-lopti koštala ga je seta, a Poljak iz Wroclawa više se nije osvrnuo za prvo četvrtfinale Grand Slama

VIDEO

Daniil Medvedev neće testirati ovogodišnje mogućnosti Rogera Federera u Wimbledonu! Drugi tenisač svijeta izletio je već u osmini finala, iz Londona ga je ispratio Hubert Hurkacz u meču koji je počeo u ponedjeljak, a zbog kiše (igrali na terenu 2, organizatori ga nisu htjeli premjestiti na teren s krovom) dovršen danas kada su na terenima trebale biti samo tenisačice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Medvedev je u nastavak ušao s vodstvom 2-1 u setovima, ali u današnjem prvom gemu (3-4) dvostruka pogreška na break-lopti koštala ga je seta, a Poljak iz Wroclawa više se nije osvrnuo za prvo četvrtfinale Grand Slama (2-6, 7-6 (2), 3-6, 6-3, 6-3).

Wimbledon

Otkako je senzacionalno osvojio Miami počekom travnja, Hurkacz se gotovo nije sastao s pobjedom, do Wimbledona je upisao tek jednu i u All England Club stigao sa šest uzastopnih poraza. Međutim, eto, trava iz visokog Poljaka izvlači ponovno maksimalne mogućnosti, pa će biti zanimljivo što, nakon najveće pobjede u karijeri nad drugim na svijetu koji nakon Wimbledona više ne može postati prvi, može ponuditi protiv legendarnog Federera koji se svakim izlaskom na teren sve više diže. Pogotovo sa servis-volej taktikom koja je protiv Medvedeva dobro palila (50-69). Igrali su samo jednom, prije dvije godine u Indian Wellsu Federer je dobio 6-4, 6-4.

- Nadam se da će netko sutra navijati i za mene - kazao je simpatični Poljak.

Među tenisačicama prva je polufinalistica postala Karolina Pliškova, protiv Švicarke Golubić odigrala je još jedan uvjerljiv meč dobivši 6-2, 6-2. Čehinji će to biti četvrto Grand Slam polufinale, a prvo na Wimbledonu. Prvo, pak, uopće za Arinu Sabalenku koja je sa 6-4, 6-3 završila bajku Ons Jabeur. Jedna od njih će u prvo finale.

U drugoj polovici ždrijeba bivša pobjednica Angelique Kerber igra kao u šampionskim danima kada je prije tri godine osvojila Wimbledon i otada nije vidjela ni četvrtfinale Grand Slama. Njemica, kojoj su sada 33, lagano je riješila Čehinju Muchovu (6-2, 6-3) i sada čeka pobjednicu australskog derbija Barty - Tomljanović.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner