Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Izmislio sam Rrahmanija na beku, a sada i Kadziora u vezi'

'Izmislio sam Rrahmanija na beku, a sada i Kadziora u vezi'
2

Gzira kao upozorenje? Ne razmišljamo tako, pa prošlih mjeseci vidjeli smo puno velikih preokreta. Sjetite se Liverpoola i Barcelone, pa Ajaxa i Tottenhama, sve su to upozorenja, kaže Bjelica

VIDEO

Dinamo je u prijateljskoj utakmici svladao (3-0) Dubravu, prve minute u novom dresu odigrao je Francois Moubandje. Također, u posljednjih pola sata prigodu je dobio i 18-godišnji Nuno Cardoso koji nije zadovoljio na probi, te se vraća u Portugal.

Pokretanje videa...

Predstavljanje Dinamovih dresova 01:51

- Moubandje? On je vrlo kvalitetan igrač, ali tek je 3-4 dana u treningu, pa ga doziramo i polako pripremamo. On cijelo vrijeme pokazuje da je timski igrač, dobro se uklopio, simpatičan je i veseo, dečki su ga sjajno prihvatili, a njegovo znanje nije upitno - kaže Bjelica, pa dodaoje:

- Saburtalo? Čut ću se danas-sutra i sa Zoranom Zekićem, nisam ništa htio prije Lokomotive. Mi već imamo analizu njihove utakmice sa Šerifom, a Zoran se ponudio i za dodatne informacije o Gruzijcima. Sigurno ćemo iskoristiti njegova saznanja, ali već smo pogledali obje utakmice. Vrlo su brza momčad, imaju hitra krila i bekove, Rolović je dobar napadač. Čine mi se kao stabila momčad.

Je li vam ispadanje Hajduka od Gzire upozorenje uoči ovog dvoboja?

- Ne razmišljam tako, mi ovisimo sami o sebi. Gruzijci su zahtjevna momčad, a nije nam Gzira jedino upozorenje. Pa u zadnja 3-4 mjeseca je bilo utakmica s velikim preokretima i na višem nogometnom nivou. Sjetite se utakmica Liverpoola i Barcelone, pa Ajaxa i Tottenhama, sve su nam to opasna upozorenja. Nogomet je nepredvidiv, treba biti fokusiran. A ako niste, onda sa svakim možete imati problema.

A kako ste zadovoljni igrama Kadziora u sredini terena...

- Haha, ja uvijek nešto izmislim, lani sam tako Rrahmanija na beku, sada evo Kadziora u vezi. Ma on je u Poljskoj puno igrao na toj poziciji, Kadzior nije klasični krilni igrač jer nema brzinu za krilo. Ali, ima odličan centaršut i zato ga koristimo na krilu. A vidim da možemo i u sredini, vrlo je čvrst na lopti, a kod njega imponira glad za golom - rekao je Bjelica, pa završio:

- On je igrao tu poziciju protiv Intera prošle sezone, tada je zabio dvaput, a poentirao je i sada protiv Lokomotive. I u pripremnim utakmicama je igrao veznog igrača, uvijek bi nešto opasno pripremio. No, tu su Moro, Majer, Gojak i Olmo, a to može igrati i Ademi, vidjet ćemo što će se događati, puno je utakmica pred nama - završio je Bjelica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom