Sport

Komentari 206

Iznervirani Bjelica: Odvratno je gledati ovakav Osijek. Za ovo nitko uopće neće ni platiti kartu

Iznervirani Bjelica: Odvratno je gledati ovakav Osijek. Za ovo nitko uopće neće ni platiti kartu

Ipak smo s takvim nogometom uspjeli biti pri vrhu hrvatskog nogometa. Ponosan sam na svoje igrače i sve što su ostvarili ove sezone. Na proljeće idemo još jači, sarkastično je rekao Bjelica nakon isključenja

Ružno kao i uvijek, antinogomet. S puno prekršaja, jedino kako i znamo. Uspjeli smo pred 30-ak tisuća ljudi odigrati 0-0. Protivnik je bio bolji u drugom, mi u prvom i na kraju realan rezultat, rekao je ljutiti trener Osijeka Nenad Bjelica za Arenu Sport odmah nakon derbija Hajduka i Osijeka (0-0) na Poljudu u kojem je isključen pa dodao:

- Odvratno je gledati taj Osijek kako igra. To je nogomet za koji nitko neće platiti kartu. Ipak smo s takvim nogometom uspjeli biti pri vrhu hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

-  Ponosan sam na svoje igrače i sve što su ostvarili ove sezone, u današnjoj utakmici. Sve što su napravili do sada, veliko im hvala i na proljeće idemo još jači.

Ipak, po dolasku na press konferenciju se primirio, ali na trenutke je u njemu ponovno proradila emocija.

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

Isključen je sredinom drugo poluvremena nakon što je jako burno reagirao na jednu odluku suca Frana Jovića. Bjelica je vidio prekršaj Hajdukova beka Lovrencsicsa na Bočkaju i tražio da mu Jović pokaže drugi žuti karton, no snimka ga je demantirala, igrač Hajduka nije nagazio Bočkaja.

Što se po vama dogodilo u duelu Lovrencsicsa i Bočkaja kada ste tražili drugi žuti karton za igrača Hajduka? Jer snimka otkriva da je Boškaj nagazio Lovrencsicsa, a ne on njega.

- Igram utakmicu sa svojim igračima, odluka da poništi jedanaesterac je utjecala na nas. Žao mi je, opravdano sam isključen, oštetio sam svoju momčad. Ovo je drugo isključenje u 110 utakmica HNL-a, nije ni tako loš prosjek.

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

Kakve su namjere Osijeka kada je u pitanju Darko Nejašmić?

- Na pola smo sezone, imamo do svibnja vremena, on je važan igrač za nas, imamo vremena, vjerujem da ćemo ga zadržati, ali dajte mi vremena.

Bili ste protiv VAR-a, pa za VAR, kakav je sada stav?

- Ja sam od Poljske protiv VAR-a, pripremite se malo za pressicu. Nervozan sam jer sam htio pobijediti, VAR mi je poništio gol koji nije smio poništiti. Nemojte manipulirati javnost, pitate gluposti.

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

Iznenadili ste Osijek?

- Vi novinari se sprdate s Osijekom da igra antinogomet. Hajduk je sjajna momčad, čestitam im na onome što su prikazali, ali i mi igramo dobro. 

Ovaj Osijek može biti prvak?

- Zvat ćemo vas u stožer kad ste tako optimistični. Naravno da smo mi kandidati s ostale tri momčadi, a jedini nemamo ni teren za trening niti nikakav utjecaj na hrvatski nogomet, ne možemo skupiti 30.000 navijača. Ja ne pričam šuplje priče, iznosim činjenice, mi smo lavovi na terenu, sve ostalo je na strani drugih.

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

Hoćete li se pojačavati?

- Nemamo sada ništa za uložiti, radimo racionalno, ne trošimo ono što nemamo. Gradimo najljepši stadion i borit ćemo se za vrh s onim što imam. Ja sam vojnik kluba, imam odličnu momčad i teren. To je ono što mi daje nadu da ćemo biti na vrhu ili pri vrhu ljestvice. 

Bili ste blizu dolasku u Hajduk?

- Hajduk je veliki klub, poštujem njegove navijače, predsjednika koji radi veliki posao, imam puno prijatelja ovdje...

Najčitaniji članci