Obavijesti

Sport

Komentari 2

Izraelski izbornik šokirao sve i ošamario svog igrača tijekom utakmice! 'Ma pomazio sam ga'

Izraelski izbornik šokirao sve i ošamario svog igrača tijekom utakmice! 'Ma pomazio sam ga'

Nema tu ničeg. Razgovarali smo kao profesionalci, smijali se. Dao sam mu i kolač na kraju utakmice. Mogu reći svom igraču što poželim, sve u dobrom duhu. Idemo dalje, kazao je Guy Luzon,

VIDEO

Nije samo Hrvatska u utorak navečer proživljavala dramu penala. Na isti način se i mlada reprezentacija Izraela plasirala na Europsko prvenstvo U-21. Prva utakmica protiv Irske završila je 1-1, a kako je u uzvratu nakon 120 minuta bilo 0-0, ušlo se u lutriju penala. Tamo su se bolje snašli Izraelci koji su uzeli vizu za Euro.

Pokretanje videa...

Hrvatska U-21 ide na Euro 05:31

No, susret je obilježio izraelski izbornik Guy Luzon čije je ponašanje naišlo na kritike javnosti. Ljutit na njega zbog loše reakcije, on je za vrijeme drugog produžetka ošamario svog igrača Ziva Morgana, koji mu se pravdao.

I naravno, mnogi su iskritizirali Luzona. Novinari su ga to i pitali na presici, a on je na to ovako odgovorio.

- Ziv Morgan? Pomazio sam ga. Nije to šamar. Kad udarim šamar, to se osjeti. Mazio sam ga s ljubavlju i to je sve. Bilo je to milovanje - rekao je izraelski izbornik.

Tvrdi da nema svađe već je ovako htio motivirati svog igrača. 

- Nema tu ničeg. Razgovarali smo kao profesionalci, smijali se. Dao sam mu i kolač na kraju utakmice. Mogu reći svom igraču što poželim, sve u dobrom duhu. Idemo dalje - kazao je Luzon koji je na izraelsku klupu stigao početkom ove godine, a sada će ih voditi na Euru. 

Tko se sve plasirao na Euro?

Rumunjska i Gruzija su osigurale nastup na europskoj smotri kao domaćini turnira, Njemačka, Španjolska, Portugal, Nizozemska, Italija, Engleska, Norveška, Francuska, Belgija kao pobjednici kvalifikacijskih skupina, a Švicarska kao najbolja drugoplasirana vrsta.

Još četiri prazna mjesta popunile su ekipe iz dodatnih kvalifikacija, a to su Ukrajina, Češka, Hrvatska i Izrael. 

Ukrajinci su u Lodzu dočekali vršnjake iz Slovačke, slavili 3-0 te tako nadoknadili poraz od 3-2 iz prve utakmice. Češka je remizirala s Islandom na domaćem terenu, a prolazak dalje donijela im je pobjeda od 2-1 iz prve utakmice. Baš kao i Hrvatska, Izrael je slavio nakon lutrije jedanaesteraca. U prvoj utakmici bilo je 1-1, u uzvratu nakon 120 minuta 0-0 pa su penali odlučili putnika na Euro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige
Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu