Obavijesti

Sport

Komentari 17

Izvrsni Ante Žižić izdominirao Sunse i ostvario double-double

Izvrsni Ante Žižić izdominirao Sunse i ostvario double-double
5

Double-double odličnog Ante Žižića (15-12 uz 78% šuta) kod Dragana Bendera. Pojavio se playoff-LeBron i pobijedio Hardena, velemajstor Curry pomeo Kingse, a Greek Freak Giannis u derbiju slomio Celticse

VIDEO

Phoenix Sunsi našeg Dragana Bendera doživjeli su 16. poraz zaredom. Najgora je to serija u povijesti momčadi iz Arizone, a taj rekordni poraz im se dogodio jer su naletjeli na Cleveland i odličnog Antu Žižića! Hrvatski je centar u 26. minuta složio double-double, 15 poena i 12 skokova i to - sa 78% šuta. Sjajna partija centra kojeg je Larry Drew vratio u startnu petorku iz koje ga, svima je jasno, uopće ni ne treba micati. Bender: u devet minuta - tri skoka, dva promašaja, bez poena.

NBA: Phoenix Suns at Cleveland Cavaliers

Inače, kako je i najavio jučer se na parketu pojavio playoff-LeBron. 'Kralj James' je nakon All Star vikenda najavio: 'Morat ću ranije aktivirati svoj playoff-način igranja da nas odvučem u doigravanje'. Prvi su na takvog LeBrona naletjeli Harden i Rocketsi. LA Lakers-Houston 111:106, a James: 29 poena, 11 skokova i 6 asistencija. Sa takvim LeBronom kojem su dobro pomagali Kuzma i Ingram ni Rocketsi nisu imali šansi unatoč još jednoj sjajnoj utakmici Jamesa Hardena (30 poena, 6 asistencija, 5 skokova). To je bila Hardenova 32. uzastopna tekma sa trideset ili više poena!

NBA: Houston Rockets at Los Angeles Lakers

U derbiju večeri Celticsi su morali na noge vodećoj momčadi lige, Milwaukeeju. Kad ideš na Buckse znači da moraš na Giannisa, a to nikad nije dobra vijest. 'Greek Freak' je u 37. minuta zabio 30 poena, dodao 13 skokova i 6 asistencija pa je super-zanimljiva završnica pripala domaćima unatoč jako dobrim partijama koje su pružili Kyrie Irving (22 poena), Al Horford (21 poen, 17 skokova) i Jayson Tatum (17 poena, 10 skokova).

NBA: Boston Celtics at Milwaukee Bucks

Milwaukee je na vrhu NBA sa 75.9 % učinka, a polako ih dostiže šampionska mega-momčad, Golden State. Warrirosi su na 72.4 %, a jučer su (u još jednom neizvjesnom finišu) slomili Sacramento Kingse. Golden State je opet počeo sa onom monstruozno petorkom Curry-Thompson-Durant-Green-Cousins u kojoj je opet dominirao, uz sav zvjezdani status svih suigrača ipak najbolji igrač šampiona - 'Šef' Steph Curry. Zabio je deset trica uz 63% šuta, ukupno Kingse zatrpao sa 36 poena na koje je nakalemio 7 asistencija i 6 skokova. Dodajte tu Duranta (28-9-4) i Cousinsa (17 poena, 10 skokova) pa ni sjajna večer Marvina Bagleya III (28p, 14s) na kraju ne znači pobjedu.

NBA: Sacramento Kings at Golden State Warriors

U ostalim utakmicama zvjezdana Philadelphia kod kuće je riješila Miami 106:102 (Boban Marjanović jako dobar: 19p, 12s), a Blazersi lako prošli Brooklynom u još jednoj sjajnoj partiji Jusufa Nurkića (27 poena i 12 skokova).

Noćas na parket idu Bojan Bogdanović (Indiana čeka Pelicanse), Mario Hezonja i Dario Šarić (NY vs. Minnesota) i Ivica Zubac (Clippersi gostuju u Memphisu).

Rezultati

Milwaukee-Boston 98:97
Philadelphia-Miami 106:102
Cleveland-Phoenix 111:98
Brooklyn-Portland 99:113
LA Lakers-Houston 111:106
Golden State-Sacramento 125:123

Tablice

ZAPAD

 

ISTOK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom