Obavijesti

Sport

Komentari 3

J. Španjić: Nemam previše izbora bio ja spreman ili ne

J. Španjić: Nemam previše izbora bio ja spreman ili ne
1

Nije bitno kako je postavljena igra nego koliko igrača dolazi u završnicu. Mislim da F. Cernat i S. Ibričić mogu igrati zajedno, rekao je Joško Španjić

VIDEO

Tijekom jutra na konferenciju za novinare je zbog izostanka trenera Kalinića stigao njegov pomoćnik Joško Španjić koji će morati  voditi momčad, najvjerojatnije i u Koprivnici. Španjić ne razmišlja o tome, no kaže da je spreman za tu ulogu.
- Spreman ili ne, nemam previše izbora. Ja sam zaposlenik kluba i profesionalac i radit ću ono što klub od mene bude tražio - rekao je privremeni prvi trener Hajduka.
U neprospavanoj noći Španjić se već počeo pripremati za utakmicu u Koprivnici.
- Nemamo puno izbora, moramo osvježiti momčad i pokušati izvući pozitivan rezultat, a u ovom trenutku to je sve osim poraza. Igrači su u depresiji, no reći ću kako im se nepotrebno spočitava da nisu imali želje i volje, što nije istina. Teško je reći nešto pametno nakon utakmice u kojoj smo ispali iz Europe i koja je toliko značila za klub. Sve smo pokušali, no nismo uspjeli zaustaviti kola koja su krenula nizbrdo - priča Španjić.
Naglasio je kako vremena za analizu svih problema koji tište klub sada nema. Pritom je na pitanje ima li Hajduk 'kompeks Europe', jer vrlo rano ispada, naglasio da se treba zapitati nešto drugo.
- Zbog čega već godinama u pripreme ulazimo nespremni i pojačanja dovodimo na početku sezone?! Znalo se da Kalinić odlazi, no u šest mjeseci nije dovedena zamjena. Isto tako, rekao je kako nije siguran je li u pitanju psihološka blokada ili pak fizička nespremnost na što će odgovor dati vrijeme. Njegova vizija je napadačka igra na kojoj će inzistirati.
- Nije bitno kako je postavljena igra nego koliko igrača dolazi u završnicu. Mislim da Cernat i Ibričić mogu igrati zajedno i da nije problem samo u njima dvojici. Imam povjerenja u sve igrače Hajduka koji imaju kvalitetu i sposobnost da klub izvuku iz krize.
Obzirom na vrlo ozbiljno stanje u kojem se Kalinić nalazi vrlo je izvjesno očekivati da više ne sjedne na klupu Hajduka te da će 'Bijeli' biti prisiljeni u samo tjedan dana i drugi put krenuti u potragu za novim trenerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica