Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jadran bez iznenađenja: Grčki prvak slavio na Poljudu...

Jadran bez iznenađenja: Grčki prvak slavio na Poljudu...

Jadran je sredinom druge dionice stigao na gol zaostatka, no Grci potom bježe na 8-5, a zatim i na +4 (10-6). Početkom posljednje četvrtine grčki prvak je poveo s pet razlike (13-8) nakon čega je pitanje pobjednika bilo riješeno

VIDEO

U susretu 10. kola A skupine vaterpolske Lige prvaka splitski Jadran je na bazenu Poljud izgubio od Olympiacosa 12-16 (2-4, 3-3, 3-5, 4-4) upisavši sedmi poraz u skupini.

Nakon što je izgubio zadnje dvije utakmice u Ligi prvaka, Olympiacos se ovom pobjedom vratio u igru za plasman na Final Eight, dok je Jadran ostao na sedmoj poziciji.

Splitski sastav je poveo, no Grci su uzvratili sa četiri gola u nizu. Jadran je sredinom druge dionice stigao na gol zaostatka (4-5, 5-6), no Grci potom bježe na 8-5, a zatim i na +4 (10-6). Početkom posljednje četvrtine grčki prvak je poveo s pet razlike (13-8) nakon čega je pitanje pobjednika bilo razriješeno.

Olympiacos su do pobjede predvodili Konstantinos Genidounias sa četiri gola i Christodoulos Kolomvos s tri gola. Hrvatski vaterpolist Andro Bušlje zabio je za pirejski sastav dva gola, dok je Marko Bijač imao pet obrana.

U splitskim redovima najefikasniji su bili Konstantin Harkov i Jerko Marinić Kragić sa po tri gola, dok je Zvonimir Butić postigao dva gola. 

U ostalim susretima u ovoj skupini Barceloneta je na gostovanju pobijedila Ferencvaroš sa 17-7, dok je Radnički u Tbilisiju bio bolji od Dinama sa 17-13. Novi Beograd je slavio kod Brescie 14-12.

Na ljestvici vodi Brescia sa 23 boda, Novi Beograd ima 20, Olympiacos 19 bodova, Barceloneta 17, Ferencvaroš ima 16, Radnički 10, Jadran devet, a na začelju je Dinamo bez bodova.

U utorak je u susretu 10. kola skupine B Jug Adriatic osiguranje u Gružu pobijedio Crvenu zvezdu 17-11 (2-4, 6-2, 5-2, 4-3)  upisavši sedmu pobjedu.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Alexandros Papanastasiou s pet i Marko Žuvela s tri gola, dok su po dva pogotka zabili Loren Fatović, Luka Stahor, Stylianos Argyropoulos i Konstantinos Kakaris. U suparničkim redovima Rodoljub Gajić i Ivan Basara zabili su po tri gola.

Na ljestvici vode Pro Recco i Marseille sa po 27 bodova,  dok je Jug AO treći sa 21 bodom. OSC ima 13, Hannover 11, Spandau 10, a Steaua i Crvena zvezda po četiri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige