Obavijesti

Sport

Komentari 61

Jakirović: Gol nam je začaran! Ozljede su nas masakrirale, a penal je dosuđen prelagano...

Jakirović: Gol nam je začaran! Ozljede su nas masakrirale, a penal je dosuđen prelagano...

Vrtimo sve kombinacije, ne mogu vjerovati da toliko ovisimo o Bruni, ne samo što se tiče proigravanja. Ovo je nogomet, treba ići dalje, rekao je trener Dinama nakon poraza od Viktorije

VIDEO

Dinamo je izgubio od Viktorije Plzen (1-0) i ostao na tri boda u prve tri utakmice Konferencijske lige. Bez Brune Petkovića "modri" su opet izgledali jalovo iako su imali nekoliko dobrih prilika, pogađali stativu i prečku, a onda primili gol iz bizarnog penala. Trener Sergej Jakirović nemoćno je slijegao ramenima u studiju Arenasporta nakon utakmice. O mogućoj ostavci nije bilo riječi, ali jest na konferenciji za medije.

Pokretanje videa...

vox pop dinamo hajduk na kosovu 00:58

- Teška večer, još jedna za nas. Nisam bio zadovoljan prvo poluvrijeme, slab protok lopte, sve što smo radili u pripremi utakmice. Tražili smo od krila da napadaju prostor iza leđa, da nam se rašire vezni, da se stvori koridor gdje bi stoperi mogli provlačiti lopte. Možda je samo jedna bila lopta koja je prošla, imali smo te prekide, prošli smo lišo kad nismo zatvorili njihovog beka, Špikić i Moharrami nisu više mogli, htjeli smo otvarati na bekovima, nismo imali što čekati - rekao je Jakirović i dodao:

- Žao mi je šanse Vidovića, pucali smo direktno u golmana koji je jako mlad, htjeli smo što češće pucati da ga stavimo pod pritisak, možda mu je i debi.

Osvrnuo se i na penal koji je odlučio utakmicu.

- Malo mi je prelagano to suđeno, očekivao sam čvršći kriterij jer je sudio Englez, ali nismo uspjeli ništa, sve je to bilo stihijski. Beznačajno, možda je začaran gol. Teška situacija za nas.

 

Viktoria je na devet bodova u skupini, Dinamo, Ballkani i Astana na tri.

- Nije bezizlazna situacija, ali mi moramo davati i pokazivati više. Skidam pritisak s igrača, preuzimam sve na sebe, želim da uživaju, da rade stvari koje radimo na treningu. Nekakve čudne reakcije, kad je naizgled lagano to zakompliciramo. Dugo nam treba da nađemo rješenje na terenu, da tražimo prostor. Jednostavno nije išlo.

Dečki daju sve od sebe, trebaš ići dalje

Česi su izgledali zrelo na Maksimru. Gdje je bio problem?

- U skautiranju utakmice znaju se mehanizmi u njihovoj igri, nismo se mogli nametnuti, idu u tijelo, dosta smo kompaktni, igraju dosta dugo. Očekivao sam ovakvu čvrstu utakmicu, imali problem i sa Spartom, ali bili smo u drugom momentu. Mogu reći da su nas ozljede masakrirale. Ovo što se događa nakon rujna što smo prošli Astanu, sve je krenulo tad, kad su se ozlijedili Petković, Špikić, Ristovski.

- Što sad? Samo mi sami, igrači koji su na terenu, nitko drugi ne može nas dići. Vrtimo sve kombinacije, ne mogu vjerovati da toliko ovisimo o Bruni, ne samo što se tiče proigravanja. Vrtimo Emrelija, Drmića, Kulenovića, jednostavno kao da nam je gol začaran. I kad izradimo situaciju, nismo precizni - rekao je Jakirović i zaključio:

- Prije penala Nevistić je sjajno obranio. Fali još više kompaktnosti, čvrstine u duelima, volio bih da je sve to puno bolje. Dečki daju svoje, daju sve od sebe, ne mislim da ne daju sve od sebe. Ovo je nogomet, trebaš ići dalje i gledati prema drugim utakmicama. Lokomotiva je kući i treba dati sve da dobijemo utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO

Nije ozlijeđen samo Niksi Vlašić, Hrvatska će na Euru biti jako oslabljena! Bez junaka bronce
ZABORAVLJENA ŽRTVA

Nije ozlijeđen samo Niksi Vlašić, Hrvatska će na Euru biti jako oslabljena! Bez junaka bronce

Plus+ Oršić, Rog i Perišić pretrpjeli su slične ozljede, vratili su se na teren istoga dana, ali Mislav je igrao najmanje. Iako se najranije ozlijedio. 'Ponižavaju ga!, ljuti se Tomislav Ivković

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'
GODIŠNJICA

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'

Moji kolege i ja smo mislili da će Rijeka, bude li trebalo, nekoga i 'pojesti', da će sigurno dobiti tu utakmicu. Bili smo uvjereni da će se u Rijeci tu noć feštati i guštati, kaže Zoran Krečak
Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres
NEPRIMJERENO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres

Karlovac je u 29. kolu 2. NL izgubio kod Hrvatskog dragovoljca (2-0) i tako se kolo prije kraja oprostio od drugog mjesta koje vodi u razigravanje za drugu ligu. Utakmica je pala u drugi plan zbog reakcije Igora Pamića