Obavijesti

Sport

Komentari 42

Jakirović kreće s rotacijama u Dinamu. Ovi igrači čekaju šansu

Jakirović kreće s rotacijama u Dinamu. Ovi igrači čekaju šansu
3

U sljedećim utakmicama (Astana, Rudeš, Ponikve, Ballkani...) puno veću minutažu dobit će igrači iz drugog plana, a Jakirović želi vidjeti tko će mu se od njih nametnuti za nastavak sezone

U Maksimiru se lakše diše. Hajduk niže kiksove, Dinamo je opet sve bliže samom vrhu. Dapače, "modri" sad imaju samo dva boda (uz utakmicu manje) u odnosu na vodeći Hajduk, pogled na prvenstvenu ljestvicu danas je puno ljepši nego prije dva tjedna. I Zagrepčani se sada okreću novim europskim izazovima, u Maksimir već u četvrtak stiže Astana. 

VIDEO Pogledajte kako su Modri razbili Slaven, Pjaca zablistao u derbiju, Hajduk prosuo pobjedu
VIDEO Pogledajte kako su Modri razbili Slaven, Pjaca zablistao u derbiju, Hajduk prosuo pobjedu

Sergej Jakirović ima svoj plan, trener Dinama želi HNL gurati s najjačim karikama, dok bi Konferencijska liga (kao i Kup utakmica protiv Ponikva za desetak dana) mogla biti prilika za dokazivanje igračima iz drugog plana. U Dinamu su uvjereni kako "modri" konačno imaju dovoljno širok igrački kadar, pa će protiv Kazahstanaca (i Ponikva) priliku dobiti Bernauer, Sosa, Halilović, Sučić, Marin, Menalo, Rukavina, Kulenović, Drmić... 

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Dinamo - Slaven Belupo (3-0)

Pokretanje videa ...

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Jasno, neće svi u četvrtak dobiti prigodu od prve minute, možda neće ni svi zaigrati protiv Astane, ali će Jakirović iskoristiti priliku i protiv Kazahstanaca odmoriti nekoliko ključnih karika. Prije svega Mišića, Bulata i Ljubičića, teško je očekivati da će svi i protiv Astane dobiti punu minutažu.

Zagreb: Dinamo i Slaven sastali se u 8. kolu SuperSport HNL

Otvaranje grupne faze Konferencijske lige preskočit će Dario Špikić koji se poslije Slaven Belupa požalio na probleme s aduktorom. Arijan Ademi nema pravo nastupa na europskoj sceni, dok "šuriken iz Saitame" Takuro Kaneko još osjeća posljedice lakše ozljede koju je zaradio u prijateljskom dvoboju s Goricom. 

Dinamo je Pjacu mogao dobiti za manju plaću nego što je dao Theophileu ili Moubandjeu...
Dinamo je Pjacu mogao dobiti za manju plaću nego što je dao Theophileu ili Moubandjeu...

Sergej Jakirović vjeruje kako i s igračima iz drugog plana može riješiti Astanu, kako s tim pojedincima može slaviti i kod Ballkanija. A jasno - rezultat u tim utakmicama ne smije patiti. Trener "modrih" će dati priliku brojnim pričuvama, pitanje je tko će od njih u sljedećem periodu (Astana, Ponikve, Ballkani...) iskoristiti svoje minute, pokazati da se na njih može računati i u HNL-u.