Obavijesti

Sport

Komentari 15

Jakobušić je trolovima centrirao na volej. Takvog Hajduk treba!

Jakobušić je trolovima centrirao  na volej. Takvog Hajduk treba!

Traženje razloga zašto se Hajduk treba pomiriti da će Dinamo biti bolje plasiran, da ga pobjeđuju Rijeka i Osijek i Gorica, a i zato će se naći teorija (zavjere) koja će popiti vodu, tražanje utjehe u tobožnjoj moralnoj superiornosti... To nije Hajduk

VIDEO

Pretjerano bi bilo reći da je godina bez snimanja za kalendar, isticanje da ne samo da je cilj trofej, nego serijsko osvajanje trofeja, stavljanje rezultata iznad Hajduka kao religije, ali nije daleko od toga. Zaokret od zadovoljavanja pozicijom tobože moralno superiornog luzera ka inzistiranju na - rezultatu!, najbolji je mogući kraj kalendarske godine za Hajduk.

Pokretanje videa...

Boro Primorac u Hajduku 01:59

Stvarno je Hajdukom prodefiliralo previše ljudi koji su se dominantno bavili svime osim naslovom. Očajno smo plasirani, ali mi smo pošteni pokretači svjetonazorskih i kakvih sve ne promjena u hrvatskom nogometu. Momčad igra užasno, ali naš model upravljanja klubom je vrhunac demokracije i etike. Hej!, što bi rekao najveći trener u povijesti footballa, Vince Lombardi, pobjeda nije najvažnija, pobjeda je jedino za što se igra.

Traženje razloga zašto se Hajduk gotovo pa treba pomiriti da će Dinamo biti bolje plasiran, a postane li uobičajno da ga pobjeđuju Rijeka i Osijek i Gorica i zato će se naći teorija (zavjere) koja će popiti vodu, tražanje utjehe u tobožnjoj moralnoj superiornosti, vapaj za zadovoljštinom usprkos godinama bez naslova prvaka, nije Hajduk iz mog i ne samo mog djetinjstva. Hajduku treba čovjek koji će ga učiniti sposobnim pobjeđivati neovisno o okolnostima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Lokomotiva i Hajduk odigrali zaostalo 9. kolo HT Prve lige

Odluka da neće biti kalendara samo je naoko sukob s himnom "krepat moredu svi kraljevi i carevi, ma Ajduk će ostat!". Ali, Hajduk, koliko god tradicija bila duga, nije kalendar. Što je Hajduk bez naslova?! Ne samo Splitu i Dalmaciji, državi i prvenstvu treba Hajduk iz "njanjci mi volimo trenirat, ma volimo pobidit furešte".

Jakobušić se enormno izložio. Hajduk za Dinamom zaostaje otprilike koliko su juniori Manchestera, kojima je Ferguson zabranio kopačke u boji, naredio je da igraju isključivo u crnima, zaostajali za seniorima. Međutim, Hajduk koji, svjestan koliko zaostaje za Dinamom, za cilj postavlja osvajanje naslova kao nešto uobičajeno, barem više ne zaostaje za sobom.

Ne osvoji li naslov u nekom roku, Jakobušić je na voleju kritičarima i trolovima. Ali, čovjek bar "igra" za jedino za što se igra.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića