Obavijesti

Sport

Komentari 12

Janica Kostelić: Sljeme je ipak najljepše, tu skijamo kod kuće

Bijelo Sljeme, vrhunsko skijanje, dobra zabava... Sve to mi je jako nedostajalo, pa ćemo ove godine nadoknaditi to što prošle sezone nije bilo utrke, napisala je Janica

VIDEO

Ne znam kako je vama, no meni je Snježna kraljica nedostajala. Ali važnije je što nam Sljeme daje prije i nakon utrke, a to je mogućnost skijanja na našem brdu, tu pred nosom. Vjerujte mi, ljepšeg nećete naći, napisala je u blogu Janica Kostelić.

Jedna od najuspješnijh hrvatskih sportskih obitelji Božić je provela u Zagrebu, a Novu godinu dočekat će, već tradicionalno, u austrijskom skijalištu Innerkremsu.

- Božićno je vrijeme za nama, ali svima želim da se taj ugođaj ljubavi, vrijeme kad se svi okrećemo obitelji, kad smo tu jedni za druge koliko god teško bilo, produlji i na cijelu iduću godinu. S tim osjećajem i sve ostalo će biti lakše - piše u Janičinu blogu.

Božićni blagdani su prošli, pa se Ivica brzo vratio treninzima. Ove sezone daleko je od ozbiljnijih rezultata. U tri slaloma tek je jednom osvojio bodove. Bio je 26. u Madonni di Campiglio. Zagreb je svakako prilika za okretanje sezone. Uostalom, 6. siječnja imat će vjerojatno i posljednju priliku pobijediti na “svojem brdu”.

- Nakon Božića brzo smo se vratili u naš uobičajeni ritam. Ali najvažnije je da su nas na treningu dočekale sjajne vijesti da je Snježna kraljica dobila zeleno svjetlo - napisala je Janica.

Prošle godine Snježna kraljica je zbog pretoplog vremena i nemogućnosti pripreme Crvenog spusta otkazana, no 4. i 6. siječnja 2015. sigurno će se skijati.

- Bijelo Sljeme, vrhunsko skijanje, dobra zabava... Sve to mi je nedostajalo, pa ćemo ove godine nadoknaditi to što prošle sezone Snježne kraljice nije bilo. Utrke? Bit će super jer naši će dečki dati sve od sebe, a kako to izgleda, najbolje nam je nedavno pokazao Filip Zubčić. Bit će uzbudljivo na Sljemenu, ali i poslije - piše u blogu Janica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...