Obavijesti

Sport

Komentari 51

Jasmin Repeša: Kad Hrvatska krene, Talijani nemaju šanse...

Jasmin Repeša: Kad Hrvatska krene, Talijani nemaju šanse...
8

Mi smo jedini u našoj skupini koji ne ovisimo o drugim reprezentacijama. Od sada razmišljamo samo o Grčkoj, rekao je Jasmin Repeša nakon pobjede protiv Italije...

VIDEO

Pogledao sam prema tribinama... Nisam mogao vjerovati koliko ima naših navijača. Pomislio sam: "Ajme, pa nećemo ih opet valjda razočarati kao protiv Španjolske". Hvala im što su nas nosili, rekao je hrvatski izbornik Jasmin Repeša nakon što je Hrvatska osigurala četvrtfinale pobjedom protiv Italije.

Naši košarkaši srušili su Italiju za šestu uzastopnu pobjedu. 

- Otvorili smo utakmicu u velikom grču. Znali smo da će biti puno naših navijača, ali nismo očekivali da će ih baš toliko doći. Bili smo nervozni, a kasnije smo se ipak vratili u igru. Bilo je pitanje vremena kad ćemo skinuti kamen s leđa i opustiti se. Kad nam je krenulo, Talijani više nisu imali šanse - dodao je Repeša.

- Znali smo da se možemo vratiti kad nam ne ide i to smo danas pokazali. Idemo utakmicu po utakmicu. Moramo se odmoriti i pripremiti za Grčku. Mi smo jedini u našoj grupi koji ne ovisimo o drugim reprezentacijama. Od sada razmišljamo samo o Grčkoj.

Bogdanović: Nosili su nas navijači

- Navijači su napunili dvoranu, nosili su nas i kad nam nije išlo. Tromo smo ušli u susret, nervozno... Znali smo da nam je ovo važna utakmica jer teško bi se bilo vaditi protiv Grčke u zadnjoj utakmici. U drugom dijelu smo igrali kao što smo igrali zadnjih pet utakmica - rekao je Bojan Bogdanović i najavio utakmicu protiv Grčke.

- Sad čekamo Grke spremni za borbu za prvo mjesto u skupini. Imaju kvalitetnu momčad, ali ne trebamo se bojati nikoga.

Ukić: Nikad nisam ovo doživio

- Nervozno smo ušli u utakmicu. Promašili smo sve što smo mogli promašiti. Skupili smo glave i pokazali da možemo. Nije ovo sve od Hrvatske. Igramo obranu na visokom nivou već nekoliko utakmica, to smo odigrali i u drugom poluvremenu. Lijepo je igrati u ovakvoj atmosferi. Igram za Hrvatsku već 10 godina i nikad nisam imao ovakvu potporu s tribina - rekao je Roko Ukić i dodao:

- Znamo da su Grci bili favoriti prije prvenstva, ali mi s pobjedom uzimamo prvo mjesto. Ući ćemo maksimalno motivirani u utakmicu, imamo četvrtfinale, trebamo gledati naprijed. Idemo autoritativno izboriti ono što nismo uspjeli od 1995. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući