Obavijesti

Sport

Komentari 10

Javila se 'pijana' žena koju su izbacili s tribina zbog Kyrgiosa: Samo sam ga željela ohrabriti

Javila se 'pijana' žena koju su izbacili s tribina zbog Kyrgiosa: Samo sam ga željela ohrabriti

Nisam imala šešir pa je temperatura definitivno utjecala. Popila sam dva koktela, a ne 700. Zaista mi je žao, objasnila je navijačica koja je nakratko završila pred tribinom zbog toga što je iznervirala finalista Wimbledona

VIDEO

Željela sam pokazati da smo tu zbog Kyrgiosa, željela sam ga ohrabriti. Željela sam mu dati podršku. Možda sam malo pretjerala...ali imala sam samo dobre namjere, rekla je za britanski Telegraph žena koja je morala 'na hlađenje' nakon što je Nick Kyrgios (27, ATP 45.) 'poludio'  nakon što je izgubio gem, a imao je 40-0 kod 4-4 u trećem setu. 

Kyrgios: Novak je tako smiren, to je njegova najveća snaga
Kyrgios:  Novak je tako smiren, to je njegova najveća snaga

Podsjetimo, australski tenisač izgubio je od Novaka Đokovića (35, ATP 7.) 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3) u finalu Wimbledona, a u svom je stilu prolazio kroz teške trenutke u meču. Pa tako i kroz onaj u kojem je prosuo ogromnu prednost i izgubio set.

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

- Nije li ovo veliki, važan meč? Pa nakon svakog gema ona mene iritira. Čini se pijana, popila je valjda 700 pića. Zaboga, učinite nešto. Dajte mi malo mira. Ona zaista ne bi trenala biti ovdje, priča sa mnom usred gema - govorio je Australac glavnom sucu Renaudu Lichtensteinu.

Wimbledon

I nakon uvjeravanja, sudac ju je izbacio s tribina. Tako je Anita Palus (32), inače pravnica u zdravstvu i Kyrgiosova navijačica, 15 minuta bila iza zatvorenih vrata na 'triježnjenju i hidratiziranju' pa su joj dozvolili povratak na mjesto.

- Nisam imala šešir pa je temperatura definitivno utjecala. Popila sam dva koktela, a ne 700. Zaista mi je žao - zaključila je navijačica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu