Obavijesti

Sport

Komentari 59

Je li moguće?! Bišćanu otkaz iako je osvojio dvostruku krunu

Je li moguće?! Bišćanu otkaz iako je osvojio dvostruku krunu
1

Gazda Olimpija Milan Mandarić danas će u četiri oka razgovarati s Igorom Bišćanom, no kako saznajemo, Hrvat više neće ostati na klupi Olimpije. Svađe između njih dvojice postale su sve učestalije i razići će se

VIDEO

Igor Bišćan u slovenskoj Olimpiji napravio je sjajan posao i u momčad je uveo pravu disciplinu, kakva je potrebna ovom klubu. No, da bi postao veliki trener potrebno je da surađuje s klubom.

- Nitko nije veći od kluba, ni predsjednik ni igrači ni trener. To je problem koji moramo riješiti, mislim da dobro vodim klub - rekao je Milan Mandarić prije sastanka s Bišćanom.

Sastanak je to na kojem je epilog poznat. Igor Bišćan više neće biti trener Olimpije. Glavni razlog, kako saznajemo, jest da Bišćanu zamjeraju što nije koristio više igrača iz omladinske škole. Ili, trenerski rečeno, nije afirmirao dovoljan broj mladih igrača.

Također, američki biznismen srpskih korijena 40-godišnjem Zagrepčaninu zamjerio je nedostatak napadačke igre. U redu, Olimpija je zabila 61 gol, Maribor, primjerice 76, Domžale 79, no Olimpija je prvak Slovenije, Maribor i Domžale nisu. Olimpija je osvojila slovenski Kup, Maribor i Domžale nisu. I to tako da su u finalu pobijedili Aluminij 6-1!

Bišćan je u 42 utakmice na klupi Olimpije upisao samo četiri poraza, a u prvenstvu je imao sjajan niz od 17 uzastopnih utakmica bez poraza. Mariboru je pobjegao na 10 bodova prednosti no mala kriza i Mariborčani su se vratili na prvo mjesto. A onda, u najboljem stilu, Olimpija je pobijedila Maribor na njihovom terenu 3-2 i zasjela na prvo mjesto, koje nije ispustila.

Nakon što su saznali da će Mandarić otjerati Bišćana mnogi navijači Olimpije su na društvenim mrežama izrazili nezadovoljstvo.

- Sramota! Otjerao je jedinog trenera koji je znao kako posložiti momčad!

- Hrvat odlazi jer je shvatio kako se ovdje radi. Sretno, Igore.

- Taman kad dobijemo dobrog trenera, netko ga otjera. Užas.

To su samo neki od komentara navijača koji ovdje drže Bišćanovu stranu. Novi trener trebao bi biti Slaviša Stojanović, dok Igor Bišćan, u to smo uvjereni, neće dugo čekati na novi posao. U dvije sezone, osvojio je dvaput prvo mjesto. S Rudešom je bio prvak 2.HNL, s Olimpijom prvak Slovenije.

Službenu odluku Mandarić će reći sutra na tiskovnoj konferenciji, no, kako saznajemo, Bišćan je bivši trener. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti