Obavijesti

Sport

Komentari 57

Je li ovo Liga prvaka ili HNL!? Pogledajte golčine s derbija...

Je li ovo Liga prvaka ili HNL!? Pogledajte golčine s derbija...

Dinamo i Rijeka remizirali (3-3) su u trećem kolu HNL-a, no gledali smo nevjerojatan susret. Preokreti, fantastični golovi, sjajni potezi. Navijači ništa više nisu mogli poželjeti

VIDEO

Creme da le creme hrvatskog nogometa, spektakl, ma za prste polizati. Kao da smo na djelu gledali najbolje igrače na planeti. 

Dinamo i Rijeka remizirali su (3-3) u trećem kolu Prve HNL Rijeke i Dinama, a kakve smo golove vidjeli netko bi mogao zamijeniti hrvatsku ligu s Ligom prvaka. U prvom dijelu palo je čak pet golova, u nastavku još jedan, a prvi je predstavu pokrenuo aktualni prvak. 

Dinamo je poveo u 9. minuti nakon što se nakon svojevrsnog glavometa najbolje u šesnaestercu snašao Dino Perić koji je poentirao za 1-0.

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Dinamo je krenuo po drugi gol. U potpunosti je dominirao, Rijeka je bila nevidljiva, ali onda se ukazalo pojačanje iz Mainza. A onda 'hladan tuš' Abass u 23. pogađa s ruba šesnaesterca u same rašlje. Livaković se bacio, ali samo radi reda. Mogao je samo mahnuti loptu u letu. 

Majer u 32. minuti ponovno dovodi Dinamo u vodstvo. Sjajni veznjak odlično se snašao i pogodio preko Labrovića. Doduše, pomogla mu je i stativa.

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka

A onda petominutni spektakl Riječana. Prvo je Abass u 38. još jednom, još ljepše skinuo paučinu s gola Livakovića, a onda je Drmić kompletirao preokret Riječana fenomenalnim golom, kakve danas samo Rijeka i zabija. Dobio je loptu na rubu šesnaesterca, okrenuo se i fenomenalno pogodio pauka u desnim Livijevim rašljama. Još jednom je hrvatska jedinica bila nemoćna. Ovu loptu vjerojatno nije ni vidio. 

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Riječani su s tri senzacionalna gola preokrenuli i imali 3-2 na poluvremenu, no u nastavku su 'modri' dodali gas. Sijevale su šanse jedna za drugom, a posrećilo se Oršiću. Odnosno, Riječani su dali sve od sebe da mu se posreći. Prvo je Lepinjica neobjašnjivo pogriješio i dodao Theophileu-Catherineu.

Isti igrač ubacio je dugu loptu u kazneni prostor, a onda još veći kiks. Labrović je krenuo na loptu na tri metra od gola, promašio ju je, a ona se samo otkotrljala do Oršića. Ponajbolji igrač Dinama zabio je u praznu mrežu.

Sve golove s derbija možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića