Obavijesti

Sport

Komentari 98

Je li Ronaldo izgubio brzinu?! Možda je ovo najbolji odgovor

Je li Ronaldo izgubio brzinu?! Možda je ovo najbolji odgovor
1

Ronaldo i Benzema u 12 kola zajedno su zabili dva gola. Statistički su najgori tandem Liga petice, a najgori su i u Realovoj povijesti. Uz sve to Španjolci se pitaju i 'Gdje je Ronaldova brzina?'

VIDEO

Ajme, majko, pa nije valjda opet stavio Alonsa i Botella u napad?!, držali su se za glavu navijači Reala 1942. godine. Alonso i Botello bili su jedan od najgorih napadačkih tandema madridskog Reala koji su u prvih 12 kola zabili tek tri gola.

Cristiano Ronaldo i Karim Benzema u 12 utakmica ove sezone u prvenstvu zabili su - jedan manje. Statistički su najgori napadački tandem u Ligama petice i najgori napadački dvojac Reala od dvojice spomenutih igrača koji su igrali prije 75 godina.

Nakon 12 kola Real je treći u Primeri s 10 bodova iza vodeće Barcelone. U isto ovo vrijeme prošle sezone, Ronaldo i Benzema zajedno su već bili na 12 golova, Portugalac je imao osam golova, a Benzema četiri. Real nikad nije imao napadački tandem koji je nakon 12 kola zajedno zabio samo dva gola. Posebna priča je Cristiano Ronaldo, čovjek bez čijih golova Real jednostavno ne može.

Nije Ronaldo Messi koji, i kad ne zabije, često bude najbolji igrač Barcelone. Ronaldo je drugačiji tip igrača, stroj za golove, ovisan je o njima i kad on ne zabije, nije nikakvo čudo da ćete ga pronaći u rubrici statistički najlošijih na terenu.

Španjolski mediji pitaju se je li Ronaldo, osim katastrofalnog postotka realizacije od jednog gola u 12 kola, a ima sedam udaraca u prosjeku po utakmici, izgubio i brzinu. U madridskom derbiju Atletica i Reala (0-0) jedan detalj posebno je privukao pažnju ljubiteljima nogometa. Detalj koji je Ronaldo u najboljim danima rješavao kao od šale.

 

Modrić je da savršenu loptu Portugalcu u for, Ronaldo je sprintao, ali prešišao ga je desni bek Atletica Juanfran, koji za manje od dva mjeseca puni 33 godine. Bilo je to zanimljivo i režiseru prijenosa koji je odmah pokazao koliko je brzo trčao Juanfran, a koliko Ronaldo. Brojke ne lažu, Juanfran 33,8 km/h, Ronaldo samo 32,8! 

No pred Realom i Ronaldom je Liga prvaka, a tamo su glavni. Ronaldo je u četiri utakmice zabio šest golova, a APOEL u gostima čini se kao idealna prilika za zabije još koji, kako bi vratio samopouzdanje koje se nekako izgubilo u prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka