Obavijesti

Sport

Komentari 52

Jedvaj: Uh, pun Maksimir! Pa to sam sanjao još kao klinac...

Jedvaj: Uh, pun Maksimir! Pa to sam sanjao još kao klinac...
3

Čini mi se da bih u petak mogao zaigrati na punom Maksimiru, to mi je oduvijek bila dječačka želja. Dok sam igrao za Dinamo nije bilo navijača, ali sad je stadion rasprodan, rekao je Tin Jedvaj

VIDEO

Žao mi je zbog ozljeda nema Vrsaljka i Ćorluke, a ako izbornik treba ja sam spreman i za desnog beka. Uvijek ponavljam, bolje igram na stoperu, ali već dvije godine igram u Bayeru beka pa neće biti problem, rekao je Tin Jedvaj uoči utakmice protiv Ukrajine na Maksimiru u petak.

- Čini mi se da bih u petak mogao zaigrati na punom Maksimiru, to mi je oduvijek bila dječačka želja. Dok sam igrao za Dinamo nije bilo navijača, ali sad je stadion rasprodan. Ukrajincii su jako opasni, možda bi izdvojio Konopljanku, ali oni će za pozitivan rezultat u Maksimiru u svojim redovima trebati imati nekoliko Konopljanki - zaključio je Jedvaj.

Danijel Subašić nije zabrinut zbog izostanaka.

- Koga nema bez njega se mora, Mitrović i Vida već su nekoliko puta dokazali svoju klasu, dok su oni igrali Hrvatska još nije primila gol. Iza njih se osjećam jednako ugodno kao iza bilo kojih drugih reprezentativaca. Svi naši igraju u velikim klubovima tako da tu neće biti problema. Najopasniji u Ukrajini je Konopljanka. ali mi ćemo se više bazirati na naš nastup i igru.

Vatrene će konačno dočekati 'vatrena' atmosfera. Maksimir bio trebao biti pun.

- Zadnji put sam na domaćoj utakmici pred hrvatskim navijačima igrao prije više od dvije godine, tada smo s 5:1 razbili Norvešku - zaključio je Subašić.

Danas se reprezentaciji priključio Ivan Perišić, dok su popodnevni trening odvojeno odraditi Dominik Livaković i Domagoj Vida, koji je i dalje upitan za nastup. No HNS-ova liječnička služba je optimistična i Vida bi mogao zaigrati u petak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti