Obavijesti

Sport

Komentari 7

Jelavić: Navijači Rangersa već su počeli s pjesmama o meni

Jelavić: Navijači Rangersa već su počeli s pjesmama o meni
1

Podcijenili smo Gruzijce i bili smo kažnjeni. Sve je bilo super, a mi smo zakazali i za to nema opravdanja. Gruzijcima ćemo vratiti s kamatama, rekao je Nikica Jelavić

VIDEO

24sata: Stalno spašavate Rangerse, Vaši ih genijalni golovi drže u borbi za naslov prvaka?

U zadnje vrijeme me zaista ide. Zabio sam sjajan slobodnjak i onda prelijep gol škaricama. Zbog toga me svi u klubu hvale, vjerujem da mogu momčad odvesti do naslova prvaka.

24sata: Je li Vam savjetima pomogao Dado Pršo?

Dado je ovdje legenda, navijači ga i sad obožavaju. Pričali smo nedavno u Francuskoj, kad smo igrali prijateljsku utakmicu. Tad me savjetovao kako da budem još bolji, vjeruje da mogu dominirati u škotskoj ligi.

24sata: Kako ste se snašli u Glasgowu, zaustavljaju li Vas navijači na ulici i čestitaju?

Super mi je ovdje. Živim u kući izvan grada, desetak minuta od trening-kampa. Sa mnom su žena i djeca i zasad uživamo. Jedu se samo naši specijaliteti, žena odlično kuha. Navijači Rangersa mi čestitaju, a počeli su pjevati i pjesme o meni. Ali, iskreno, ne razumijem što pjevaju.

24sata: Na Uskrs se igra novi Old Firm, koji će vjerojatno odlučiti u borbi za naslov prvaka?

Živim za tu utakmicu. Već sam zabio Celticu i donio nam naslov u Liga kupu. To je bio moj prvi pravi trofej i osjećaj je bio poseban. Nadam se da ću opet u nedjelju biti heroj navijača.

24sata: Vjerujete li da ćete jednoga dana zaigrati u Premiershipu?

Trenutačno ne razmišljam o tome, ali to mi je velika želja. Igra se slično kao u Škotskoj i tamo bih se dobro snašao. Ipak, ne bih otišao u bilo koji klub u Premiershipu, samo u nekoliko najjačih.

24sata: Jeste li zbog nekog posebnog razloga uzeli broj 18?

Kad sam došao nije bila slobodna devetka. Zbog toga sam uzeo broj 18 i rekao sam svima da ću ove sezone zabiti toliko golova. Već iduće sezone uzmima devetku, rekao sam ekonomu da će to biti moj broj.

24sata: Reprezentacija je u Gruziji podbacila, ima li straha uoči nastavka kvalifikacija za Euro?

Podcijenili smo Gruzijce i bili smo kažnjeni. Sve je bilo super, a mi smo zakazali i za to nemamo opravdanja. Svako malo me nazove izbornik Bilić, i on i ja vjerujemo da ćemo otići na Euro. Gruzijcima ćemo s kamatama vratiti u Splitu. Mislim da smo unatoč tom porazu najbolji u skupini.

24sata: Je li Vam žao Hajduka?

Naravno da je, tužno je sve što se dolje zbiva. Godinama ne mogu ništa napraviti, nisu konkurenti Dinamu i to je strašno za njih. Ne znam što bi trebali napraviti da se nešto pokrene, ali očito su potrebni veliki rezovi. Pa tom je klubu sad uspjeh kad osvoji drugo mjesto, a to je užas.

24sata: Ian Black iz Heartsa Vas je teško ozlijedio, je li se barem ispričao nakon svega?

Ma kakvi, još se kasnije opravdavao zbog tog starta. Nisam mu to zaboravio, namjerno je startao na mene. Mogao mi je barem reći oprosti, zbog njega nisam igrao mjesecima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz