Obavijesti

Sport

Komentari 1

Jerko Leko i Pokrivač bez ozljeda u napadu navijača

Jerko Leko i Pokrivač bez ozljeda u napadu navijača
1

Naši igrači Jerko Leko i Nikola Pokrivač svjedočili su napadu bijesnih napadača Monaca na aerodromu nakon teškog poraza od Caena

VIDEO

Da, istina je. Bilo je vatreno. Nakon poraza od Caena na aerodromu nas je dočekalo tridesetak ekstremnih navijača. Nosili su u rukama nekakve štapove i prvo počeli prijetiti. Onda je počelo naguravanje s nekoliko mojih suigrača, a poletjele su i šake. Almiron i još dvojica mojih suigrača tukli su se s njima dok nije došao predsjednik kluba i smirio situaciju - ispričao je Leko tužan epilog još jednog poraza Monaca.
On i Nikola Pokrivač, koji su na slične situacije navikli su još u Dinamu, stajali su malo dalje u trenutku tučnjave, tako da im nije pala dlaka s glave.
- Moglo je biti puno gore. sve je prijetilo da se pretvori u otvorenu tučnjavu 30 na 20. Na aerodromu nije bilo redara i policije jer je bio otvoren samo zbog našeg leta za Nicu. Navijači su došli autima i upali. Na sreću, sve je prošlo bez težih posljedica - rekao je Leko.
Inače,, Monaco je poznat po mirnim i tihim navjačima koji nikad do kraja ne ispune tribine malog stadiona. Ipak, očito da i tamo postoji ekstremna skupina, koja je jedno vrijeme bojkotirala utakmice, a sada ne može oprostiti niz od pet poraza i tri remija u zadjih osam utakmica. Iako je Monaco 13. i još može uhvatiti kup UEFA-e, protiv Caena imali su 1-0 do 61. minute, a onda do kraja primili još tri pogotka. Leko je igrao svih 90 minuta, dok je Pokrivač ušao u 74. minuti.
- Prije otprilike mjesec dana ista skupina navijača ušla nam je pred svlačionice u Monte Carlu i počela uništavati automobile. Nije ovdje baš tako mirno kao što smo svi mislili - požalio se Leko.
Naš vezni igrač trenutno je ozljeđen, ali stiže u Glasgow, gdje je krenuo u nedjelju oko podneva. Na okupljanje reprezentacije nosi neugodnu ozljedu iz utakmice s Caenom.
- Dobio sam udarac u prst. Krvarilo je, ali sam odlučio nastaviti i odigrati utakmicu do kraja. Boli me, jedva sam obukao cipele, ali nadam se da ću do srijede biti spreman - vjeruje Leko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače