Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jerko Leko: Navijači nas nisu pustili sa stadiona

Jerko Leko: Navijači nas nisu pustili sa stadiona
3

Nakon poraza Monaca 6-0 od Bordeauxa na svojem travnjaku, poludjeli su čak i uobičajno mirni, gospodski navijači kluba iz Kneževine

VIDEO

Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Ako ne računam onih 7-0 od juniora Zagreba u Dinamovu dresu, kad su nas "ubili" Štrok i Ćaćić. Ovo je stvarno nevjerojanto, pričao je Jerko Leko nakon Monacova poraza 6-0 od Bordeauxa na svojem travnjaku. Osim toga, Monaco je prvi gol primio tek u 50. minuti!
- Neviđeno! Što je najbolje, u prvom smo poluvremenu igrali jako dobro, imali i šanse za vodstvo. Onda smo primili prvi, pa drugi, Perez je dobio crveni i sve se raspalo. Nikom još nije jasno što se dogodilo, jadni princ Albert nervozno se prešetavao po tribini, svi su bili u šoku. Meni je mala utjeha što me trener zamijenio pri 2-0, pa nisam do kraja sudjelovao u toj katastrofi.
Koliki je to bio šok dokazuje i to što su čak i navijači poludjeli. Inače, gospodski, mirni, tihi navijači.
- Kako na našem stadionu baš nema policije, jer nema ni potrebe, tako je dvadesetak navijača došlo do garaže. Počeli su lupati po našim automobilima, vikati... Ja sam se izvukao, izišao sam na sporedni izlaz, auto je ostao netaknut. Moram pitati Pršu, mislim da je to prvi put u povijesti da se ovdje nešto takvo dogodilo.
Nikola Pokrivač veliki je poraz gledao s klupe.
- I on se čudio što se to događa, čovjek je tek došao i već doživio ono što nikad nitko nije.
Trener Ricardo preuzeo je odgovornost, a francuski mediji najviše mu zamjeraju što još nije standardizirao momčad, što u svakoj utakmici igra drugi sastav.
- Teško je više išta reći. Znam samo da se svi osjećamo jako loše. Jednom sam u Ligi prvaka izgubio s kijevskim Dinamom 5-0 od Juventusa. Ali to je Juventus, i bilo je za 90 minuta, a ne u jednom poluvremenu.
Monaco je nakon lošijeg starta neko vrijeme odlično igrao. "Kneževi" su bili nadomak mijesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, ali ovaj težak poraz od izravnoga konkurenta neupitno je utjecao na zamopouzdanje igrača. Monaco u sljedećem kolu ide na gostovanje na Park prinčeva gdje će ih čekati zahuktali domaćin. Parižani dižu formu u zadnjih nekoliko kola, a poljuljali Monaco na domaćem terenu za njih je idalan plijen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog