Obavijesti

Sport

Komentari 13

Fenomenalni Krošelj s čak 38 obrana zaustavio Medveščak

Fenomenalni Krošelj s čak 38 obrana zaustavio Medveščak
17

Medveščak je u 14. kolu EBEL lige izgubio od Jesenica s 0-1. Igrač utakmice bio je bez sumnje golman gostiju, Gašper Krošelj koji je na kraju pobrao salve zvižduka

VIDEO

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Jesenica 1-0. Bivši golman 'medvjeda' Gašper Krošelj bio je najbolji na ledu.

Rušenje gola je običaj, žao mi je što su se navijači uvrijedili, rekao je bivši 'medvjed' Krošelj

Po završetku utakmice Krošelj je klizaljkom srušio gol što je običaj kad golman sačuva mrežu u hokeju. Navijači su nakon tog poteza izviždali goste.

- Jako mi je žao, nisam htio provocirati domaću publiku, ali to je običaj u našem sportu. Ovdje sam proveo prekrasne četiri godine i stvarno obožavam ovu publiku. Žao mi je što su ljudi krivo shvatili - rekao je golman Jesenica Krošelj koji je imao fantastičnih 38 obrana.

Mladi golman početkom sezone potpisao je za Jesenice u kojima je igrao i sadašnji golman Medveščaka Robert Kristan kojemu je ovo bila prva utakmica pred domaćom publikom ove sezone.

- Lixu je ovo bila prva utakmica u Ledenoj dvorani ove sezone, a ja sam prvi put branio u Zagrebu otkako sam otišao. Bio sam vrlo inspiriran - zaključio je Krošelj.

- Frustrirajuća utakmica u kojoj smo dobro igrali. Oba su golmana bila sjajna, pogotovo Krošelj. Imali smo brojne šanse, ali na kraju je presudio jedan gol - rekao je kapetan Alan Letang nakon susreta.

Nikako do gola s igračem više

Domaći hokejaši prijetili su cijelo vrijeme, ali nije im pomoglo ni što su sedam puta bili s igračem više na ledu.

- Ne znam što nam je, bili smo potpuno druga momčad u odnosu na onu koja je pobijedila u Grazu. Katastrofalni smo bili s igračem više, radimo to na treningu, ali danas Jesenicama nismo mogli zabiti - rekao je Splićanin u redovima Medveščaka Dario Kostović.

Neki se ponašaju kao zvijezde umjesto da samo gurnu pak u gol, prigovorio je Raymond

Medveščakov trene, Marty Raymond bio je zadovoljan igrom, ali ne i realizacijom.

- Previše igrača se ponaša kao da su zvijezde i pred domaćim navijačima pokušavaju biti što atraktivniji umjesto da samo gurnu pak u mrežu - rekao je Raymond.

- Imamo dobru momčad, jaku i kvalitetnu momčad, ali moramo to početi pokazivati i na Ledu - dodao je Letang.

Jesenice su pobjedom preskočile Medveščak na ljestvici, koji je tako ostao pretposljednja momčad EBEL-a sa  tek deset bodova.

Medveščak za radnike iz Đakova

Prije susreta hokejaši Medveščaka pozvali su navijače da im se pridruže u akciji prikupljanja hrane i pomoći za radnike Đakovštine. Lijepa gesta 'medvjeda' podigla je raspoloženje svih koji su pristigli u Ledenu kako bi ih podržali izvan, ali i na ledu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...