Sport

Komentari 19

Joao Felix: Plakao sam u WC-u zbog ogovaranja u svlačionici...

Joao Felix: Plakao sam u WC-u zbog ogovaranja u svlačionici...

Čuo sam neke komentare suigrača u svlačionici koji su me pogodili. Otišao sam u wc i plakao. A gol Portu u gostima bila je moja slatka osveta i slavio sam ga baš arogantno, kaže J.Felix

Joao Felix jedva je pola godine u Madridu, ima 20 godina, Benfica je za njega dobila 126 milijuna eura, Atletico ga je optočio zlatom i od njega radi zvijezdu za novo desetljeće, a dečko... Jedva čeka nazad u Portugal.

- Ovdje imam ugovor do 2026., a moj je plan jednog se dana vratiti pa ostaviti pravi trag u mojoj Benfici - kaže mladić koji je za lisabonski klub odigrao samo 43 utakmice i dao 20 golova, a u Atleticu je stigao odigrati 15 i zabiti dva.

U Portugalu ga čak guraju kao nasljednika Cristiana Ronalda, ali Felixu je u tuđini teško. Emotivac je.

- Još u Benfici sam osjećaj olakšanja od silnih očekivanja dobio tek kad sam Eintrachtu u Frankfurtu zabio hat-trick. Dva dana ranije čuo sam neke komentare suigrača u svlačionici koji su me pogodili. Otišao sam u wc i plakao. Tek su me ta tri gola oslobodila - priča dečko koji se, očigledno, teško nosi sa očekivanjima nacije i poslodavca koji je za njega dao vagone i vagone love.

Joao Felix dobitnik je nagrade 'Golden boy' torinskog Tuttosporta za najboljeg mladog igrača svijeta, ali to što je Zlatni dečko mu izgleda ne olakšava život. Kao ni život u Madridu, podrška obitelji, djevojke Margarida Corceiro i brdo novca koji je već zaradio.

- Nije mi bilo lako ni kad sam kao 16-godišnjak prešao iz Porta u Benficu. Bilo je tu puno ogovaranja među kolegama i pljuvanja po društvenim mrežama. Ali kad sam im u ožujku prošle godine zabio gol u gostima pa slavio arogantnu gledajući ih sve u lice... To je bio moj slatki trenutak revanša - rekao je za BenficaPlay senzibilni Joao koji je prošle sezone sa Benficom izbacio Dinamo iz EL premda se on sam protiv Modrih baš i nije istaknuo.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci