Obavijesti

Sport

Komentari 7

Joey Barton je samoubojstvo Garya nazvao sebičnim činom

Joey Barton je samoubojstvo Garya nazvao sebičnim činom
1

Kontroverzni engleski igrač Joey Barton izazvao je gnjev kod britanske javnosti nakon što je samoubojstvo menadžera Speeda okarakterizirao kao sebičan čin...

VIDEO

Podsjetimo, Speed se objesio u svom domu prošle nedjelje, a svoju žalost i šok za gubitkom velikog igrača i čovjeka izrazio je Barton i to putem društvene mreže Twitter.

"Samoubojstvo je mješavina najtragičnije, najsebičnije i najgroznije stvari na svijetu", napisao je član Queens Park Rangersa na svom profilu.

Nakon toga uslijedila je lavina kritika u kojima su glavne riječi bile: nepotrebno, bezosjećajno, bezdušno, neobrazovano itd. No, jedan je korisnik Twittera Bartona nazvao "šupkom", pa se ubrzo našao u sukobu sa engleskim nogometašem.

"Gle stari, dobio si svojih pet minuta u novinama što je definitivno najveći uspjeh tvog života. A sada odgmiži natrag ispod kamena. Nemaš pojma...", napisao je Barton na društvenoj mreži, a nedugo nakon ovog komentara obratio se i sedmoj sili – novinarima.

"Čast iznimkama, ali vi novinari ste idioti bez mozga koji pišete i stvarate ovakve gluposti. Zapravo, ići ću toliko daleko u svojoj izjavi pa ću reći da vas prezirem! Vi ste ništa drugo doli obični štakori".

Osim onih koji su osudili Bartonove riječi našla se i grupa ljudi koja u potpunosti razumije što je nogometaš QPR-a mislio svojom izjavom o pokojnom izborniku Walesa, pa je tako jedan napisao:

"Govoreći kao osoba koja je doživjela da joj si životni partner oduzme život, moram se nažalost složiti s Bartonom. Postoji sebičnost u ovakvim činovima pogotovo kada vi budete osoba koja je doživjela horor pronalaska ljubljene osobe".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...