Obavijesti

Sport

Komentari 35

Bilić dovodi engleskog luđaka: Joey Barton je na liječničkom

Bilić dovodi engleskog luđaka: Joey Barton je na liječničkom
7

Joey Barton (32) potpisat će za West Ham nakon liječničkog pregleda, pišu mediji na Otoku. Engleski divljak u karijeri je tukao djecu, suigrače, protivničke igrače...

VIDEO

Joey Barton je na liječničkom pregledu u West Hamu, objavio je Sky Sports. Zločesti dečko engleskog nogometa na pragu je prelaska u klub koji vodi naš Slaven Bilić i koji je počeo prvenstvo kao iz snova nokautiravši Arsenal.

No navijači "čekićara" nisu presretni ovom viješću.

- Joey Barton ne bi mogao igrati u veznom redu West Hama ni da mu je tata menadžer - napisao je jedan navijač na Twitteru.

Menadžer mu neće biti tata, nego Slaven Bilić . Vidjet ćemo kako će se naš trener slagati s Bartonom koji je u karijeri napravio toliko budalaština da bismo morali napisati nekoliko tekstova kako bismo sve pokrili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Barton ima 32 godine, QPR ga je otpustio prošle sezone nakon četiri godine u tom klubu i engleski veznjak traži novi klub za svoje avanture. Na i izvan terena.

Evo i kratak podsjetnik na ono što čeka Bilića i njegove igrače ako Joey Barton zaista potpiše za West Ham. Liječnički pregled će vjerojatno proći. Sreća njegova da on ne uključuje psihotest...

Tukao klince, napao taksista, pokazivao stražnjicu

  • 2006. Barton je igrajući za Manchester City nakon utakmice protiv Evertona pokazao suparničkim navijačima stražnjicu.
  • 2007. Joey Barton i Ousmane Dabo zakačili su se na treningu Manchester Cityja. Barton je razbio Daboa koji je nakon napada izgledao kao da ga je pregazio auto. Engleski divljak dobio je četiri mjeseca uvjetno.
  • 2008. Sjeo je u taksi, rekao vozaču da ga odvede u McDonalds, ali ovaj to nije htio. Barton je iščupao radio iz automobila, potukao se s taksistom i završio u pritvoru. Kasnije ga je sud oslobodio optužbi jer nije bilo dokaza.
  • 2008. Barton se posvađao s grupom navijača na ulici. Jednog je udario 20 puta i ostavio ga u lokvi krvi. Sudac ga je poslao na šest mjeseci iza rešetaka.
  • 2010. Pedersena ravno u trbuh. Joey Barton je igrajući za Newcastle još jedanput izgubio živce. Pred kamerama i tijekom utakmice protiv Blackburna udario je Mortena Pedersena šakom u trbuh.
  • 2012. Lakat Tevezu, nogom na Aguera. To je bio jedan od gorih Bartonovih ispada pred kamerama. Na utakmici QPR-a i Manchester Cityja, Barton je laktom odalamio Teveza. Nakon crvenog kartona s leđa je udario nogom Agüera.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu