Obavijesti

Sport

Komentari 3

Burna noć u NBA ligi: Durant laktom udario Jokića, Srbin mu vratio, isključena dvojica igrača!

Burna noć u NBA ligi: Durant laktom udario Jokića, Srbin mu vratio, isključena dvojica igrača!

Denver i Philadelphia poveli su 3-2 u konferencijskim polufinalima, a Nikola Jokić i Joel Embiid ponovno je odigrao maestralnu partiju

VIDEO

Denver Nuggetsi i Philadelphia 76ersi su poveli u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć u petoj utakmici polufinala Zapadne, odnosno Istočne konferencije svladali Phoenix Sunse i Boston Celticse.

Denver Nuggets su kod kuće pobijedili Phoenix Sunse sa 118-102 i poveli 3-2, a do pobjede ih je predvodio Nikola Jokić sa 29 koševa, 13 skokova i 12 asistencija. Bruce Brown je dodao 25 poena, a Michael Porter Jr. i Jamal Murray zabili su svaki po 19 koševa.

Šesta utakmica igra se u četvrtak navečer u Phoenixu.

Jokić kažnjen zbog odgurivanja milijardera, vlasnika Phoenixa
Jokić kažnjen zbog odgurivanja milijardera, vlasnika Phoenixa

Kod Phoenixa najbolji je bio Kevin Durant sa 26 ubačaja i 11 skokova, Devin Booker je ubacio 28 koševa, Deandre Ayton dodao je 14 poena i devet skokova.

NBA: Playoffs-Phoenix Suns at Denver Nuggets

Nakon tijesnog prvog poluvremena, Denver je preuzeo kontrolu u trećoj četvrtini. Nuggetsi su, zahvaljujući seriji 17-4, poveli 69-53 na početku drugog poluvremena i nastavili povećavati svoju prednost. Nakon dva slobodna bacanja Murraya i pogotka Jokića imali su prednost od 20 koševa nešto manje od pet minuta do kraja (77-57) perioda.

Sunsi su se približili na 17 koševa razlike i imali su priliku dodatno smanjiti zaostatak, ali je Murray ukrao loptu i pokrenuo seriju od 6-2 za vodstvo Nuggetsa 89-68 na kraju treće četvrtine.

Stvari su se zahuktale 37,6 sekundi prije kraja tog dijela utakmice kada su Brown i Jokić  'poletjeli' u blizini Phoenixove klupe, a Durant je laktom udario Jokića, koji je uzvratio.

VIDEO Jokić odgurnuo vlasnika protivničke ekipe! 'On je prvi stavio ruku, ne može to raditi...'
VIDEO Jokić odgurnuo vlasnika protivničke ekipe! 'On je prvi stavio ruku, ne može to raditi...'

Brownu i Durantu dosuđena je tehnička pogreška.

Denver je poveo 91-74 u zadnjoj četvrtini, a zatim je odmah krenuo u seriju i u biti završio utakmicu. 

Philadelphia 76ers su u petoj utakmici polufinala Istočne konferencije sa 115-103 nadigrali Boston Celticse s 3-2. 

Joel Embiid je postigao 33 koša, uhvatio sedam skokova i blokirao četiri šuta kako bi odveo Philadelphia 76erse do vodstva 3-2 u seriji. Tyrese Maxey dodao je 30 poena i sedam skokova za Philadelphiju. Sixersi mogu završiti seriju u četvrtak kada će se igrati šesta utakmica u Philadelphiji.

NBA: Playoffs-Philadelphia 76ers at Boston Celtics

Harden je ubacio 17 poena i tome dodao deset asistencija i osam skokova za Philadelphiju, dok je Tobias Harris pridonio pobjedi sa 16 poena i 11 skokova.

Lakersi 'zamrznuli' GSW na -30! LeBron opet vodi protiv Curryja
Lakersi 'zamrznuli' GSW na -30! LeBron opet vodi protiv Curryja

Jayson Tatum predvodio je Boston sa 36 poena i deset skokova. Jaylen Brown (24) i Marcus Smart (14) bili su jedini Celticsi koji su postigli dvoznamenkasti učinak na utakmici.

Sixersi nisu zaostajali ni u jednom trenutku nakon prve četvrtine, a vodstvo im nije palo ispod devet u drugom poluvremenu.

Boston je početkom zadnje četvrtine bio unutar 11 poena, ali je Philadelphia povećala prednost na 98-81 tricom Embiida uz 8:33 do kraja utakmice. Sixersi su poveli 113-92, što je njihova najveća prednost u seriji, nakon Maxeyeve trice nešto manje od četiri minute prije kraja.

Al Horford iz Bostona promašio je svaki od svojih sedam pokušaja za tricu i nije postigao pogodak u utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana