Obavijesti

Sport

Komentari 3

Jokić protiv Zupca za povijest: Teško mi je igrati protiv Hrvata

Jokić protiv Zupca za povijest: Teško mi je igrati protiv Hrvata

U sedmoj utakmici polufinala vidjet će tko je najveći pobjednik, a tko najveći gubitnik sezone. Riversu stolica opasno drhti i ne izbori li sa ovakvim kadrom igrača finale protiv Lakersa ne piše mu se dobro

VIDEO

U noć na srijedu sedmu utakmicu polufinala zapadne konferencije igrat će Denver Nuggetsi protiv Los Angeles Clippersa. Nuggetsi će tražiti novi preokret nakon što su u prošlom kolu okrenuli Utah Jazz čime bi ušli u povijest kao prva NBA momčad koja je okrenula 1-3 u svoju korist dvaput u istoj sezoni. 

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

S jedne strane Srbin Nikola Jokić, koji je u prošloj utakmici u kojoj su se Nuggetsi vratili nakon što su početkom treće četvrtine gubili s najvećih 19 poena razlike zabio 33 poena, uz 14 skokova i 7 asistencija, a s druge naš Ivica Zubac koji je zabio skromna dva poena. Jokić je uz Jamala Murrayja glavni igrač Denvera i sigurno momčadi znači puno više nego hrvatski centar, ali ne sumnjajte u njegov doprinos klubu jer da nije tako ne bi bio ovdje i igrao u prvoj petorci. 

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Utah Jazz

U Denveru bi trebalo vladati neko logičko razmišljanje da se ne dovedu u sedmoj utakmici na 15 poena zaostatka, no u ovoj momčadi ništa nije normalno. Jako malo dodavanja za momčad koja na centru ima razigravača zarobljenog u tijelu gorostasa. 

- Ne želimo biti u toj poziciji, ali čini se da smo stvarno dobri u tim situacijama - rekao je nakon šeste utakmice div iz Sombora. 

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Clippers

Denver će pobjedom ispisati povijest, a Clipperse će poraz baciti doslovno na konopce i teško uzdrmati cijeli klub koji je ove godine dolaskom Leonarda i Georgea imao velike ambicije za ovu sezonu. Taj poraz će im bit još teži od ijednog do sad činjenicom da su stvari već trebali odavno završiti i pripremati se za gradski derbi u finalu zapadne konferencije. 

- Ne znam što očekivati ni što ćemo naučiti iz ove utakmice. Mi nikad nismo zajedno igrali sedmu utakmicu - rekao je trener Clippersa Doc Rivers očito uznemiren zbog načina na koji su njegovi igrači izgubili utakmicu i doveli se u nezavidnu situaciju.

Jokara je također usporedio centre s kojima će se boriti u sljedećoj utakmici:

- Zubac je veći i viši, zaista dobro pokriva prostor i nije mi lako šutirati preko njega. Harrell je snažan tip koji mi se uvijek unosi u tijelo. Potpuno su različiti. Harrell će ofenzivno ponekad igrati na postu, može napadati koš i vrlo je atletičan, dok se Zubac otvara za dodavanja pod koš i vreba ofenzivne skokove. Obojica su prihvatili svoje uloge i te uloge igraju na zaista visokoj razini.

U drugoj utakmici te večeri u prvoj utakmici finala istočne konferencije igrati će Miami Heat predvođen nesebičnim Jimmyjem Butler protiv Boston Celticsa koje prevode mlade snage Tatum i Brown i malo iskusniji Kemba Walker.

NBA: Playoffs-Miami Heat at Milwaukee Bucks
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica