Sport

Komentari 4

Jordan pokazao zadnje poruke s Bryantom: Ne mogu ih obrisati!

Jordan pokazao zadnje poruke s Bryantom: Ne mogu ih obrisati!

Od legendarnog košarkaša LA Lakersa zadnju poruku zaprimio je 8. prosinca 2019. Poruku je zaprimio u 12.18 po lokalnom vremenu. Pričali su o tekili, obitelji, božićnim praznicima...

Legendarni Michael Jordan (58) bio je idol svima, čak i najvećima. Dakako, i tragično preminulom Kobeju Bryantu. Jordan još uvijek čuva poruke s Bryantom, a sad ih je pokazao novinarki ESPN-a Jackie MacMullan.

- Ponekad ih pogledam, nikad ih neću izbrisati. Kad je Kobe umro, umro je i dio mene. Ne znam zašto, ali te poruke ne mogu izbrisati - rekao je Jordan u razgovoru za spomenutu medijsku kuću.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural za Kobeja u Križevcima

U subotu će uveličati Bryantov ulazak u Kuću slavnih. Još ne zna kako će se s tim nositi.

- Mislio sam da ću biti malo nervozan, ali sam shvatio da ne mogu biti nervozan... Pa pokazujem emocije prema nekom kog sam apsolutno volio - pojasnio je najveći košarkaš svih vremena.

Potom je Jordan pokazao zadnji razgovor s Bryantom. Od legendarnog košarkaša LA Lakersa zadnju poruku zaprimio je 8. prosinca 2019. Poruku je zaprimio u 12.18 po lokalnom vremenu.

Dopisivanje Bryanta i Jordana

Bryant: "Ova tekila je nevjerojatna (referirao se na bocu alkoholnog pića, koju mu je Jordan poslao zbog promocije, op. a.)."

Jordan: "Hvala, brate."

Bryant: Da, gospodine. Kako je obitelj?

Jordan: Svi su dobro, a tvoji?

Bryant: Isto svi dobro.

Jordan: Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti, treneru Kobe (tad je počeo trenirati kćer Giannu, op. a). Sretni praznici.

Bryant: Sretno i tebi, čovječe!

Jordan je ispričao kako se prije šest mjeseci čuo s Vanessom Bryant, Bryantovom udovicom, te da je ona iskazala želju da upravo legendarni košarkaš na ceremoniji Kuće slavnih predstavlja Kobeja.

Podsjetimo, Bryant, njegova kći Gianna i još sedmero putnika poginuli su 26. siječnja prošle godine u teškoj nesreći, nakon što se njihov helikopter srušio na brdu Santa Monica u Kaliforniji.

Putnicima kobnog leta nije bilo spasa, a do mjesta nesreće su odmah nakon pada došli policajci i vatrogasci. Tijela legendarnog Bryanta i ostalih bila su u neprepoznatljivom stanju.

Najčitaniji članci