Obavijesti

Sport

Komentari 54

Joshui slomljen nos u 2. rundi! Takam glavom oštetio prvaka

Joshui slomljen nos u 2. rundi! Takam glavom oštetio prvaka
1

Čini se da je slomljen i nisam mogao disati. Ovo je mogla biti jedna velika katastrofa - požalio se šampion Joshua nakon što je tehničkim nokautom upisao prvu obranu naslova

VIDEO

Svjetski teškaški prvak Anthony Joshua (28) pobijedio je svojeg prvog protivnika Carlosa Takama u prvoj obrani ujedinjenih naslova. Britanac je slavio kontroverznim tehničkim nokautom u 10. rundi nakon čega su svi u dvorani ostali u čudu pa i sam boksač.

- Gledajte, ja sam se došao boriti, ja ne sjedim sa strane i ne donosim odluke. Bio je ovo jako dobar meč dok ga sudac nije prekinuo, zbilja imam veliko poštovanje prema Takamu. Ne zanima me što će suci odlučiti, to nije moj posao - rekao je Joshua nakon meča i time sve rekao.

Kasnije se otkrilo da je udarac glavom Takama u drugoj rundi uzrokovao lom nosa koji je prilično otežao posao prvaku.

- Čini se da je slomljen i nisam mogao disati. Ovo je mogla biti jedna velika katastrofa - požalio se šampion pa pokazao pravi šampionski duh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Morate kontrolirati ovakve situacije. Da sam pokazao ijednu slabost sudac je mogao uskočiti i zaustaviti meč - rekao je Joshua.

U 2018. godini slijedi mu pregršt obaveza. Prvo će odraditi nekoliko mečeva da bi u konačnici pokušao pridodati i WBC naslov svojoj kolekciji. Njega trenutno drži Deontay Wilder.

- Prvo što ću sada napraviti je otići doktoru da mi namjesti nos. Imamo nekoliko mjeseci da zaraste, a onda ću otići doktoru na pregled. Radimo s nekoliko zaista sjajnih doktora. Nakon toga vraćam se treninzima - zaključio je svjetski prvak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu