Obavijesti

Sport

Komentari 81

Josipović: Šibenik više naginje prema metropoli, a stvarno bih htio u nedjelju biti na Šubićevcu

Josipović: Šibenik više naginje prema metropoli, a stvarno bih htio u nedjelju biti na Šubićevcu
2

Strašno mi je žao što neću biti na toj utakmici, volio bih doživjeti kako Dinamo u mom Šibeniku osvaja naslov prvaka, govori mladi golman koji je na posudbi u u slovenskom prvoligašu Bravu

VIDEO

Vjerujem da će Dinamo slaviti na Šubićevcu, da će "modri" još jednom naslov prvaka donijeti u Zagreb. Ali, bit će to dosta teška utakmica, Šibenik tu neće igrati "za nikoga", već isključivo za sebe, kaže Renato Josipović (20).

Pokretanje videa...

Boysi skandiraju igračima Dinama VIDEO

Mladi golman Dinama danas je na posudbi u slovenskom prvoligašu Bravu. Renato Josipović rođeni je Šibenčan koji je s 14 godina preselio u Maksimir. U Maksimiru je bio treći vratar seniorske momčadi, a onda u potrazi za minutažom preselio u Sloveniju. 

Dinamo ipak u svojoj svlačionici ima veću kvalitetu, bolje igrače, pa bi priča o naslovu prvaka mogla biti gotova već u nedjelju. Znam da će Dinamo imati veliku podršku navijača u Šibeniku, vidio sam da je za Bad Blue Boyse otvorena i cijela istočna tribina. A siguran sam i kako će Dinamo velik broj navijača imati na onoj većoj, zapadnoj tribini - priča nam Renato Josipović, pa nastavlja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za koga će navijati prijatelji? Hm, rekao bih i za jedne i za druge, kako tko. U Šibeniku ima dosta dinamovaca, neke od njih poznajem još od malih nogu. Strašno mi je žao što neću biti na toj utakmici, volio bih doživjeti kako Dinamo u mom Šibeniku osvaja naslov prvaka.

Nyon: Zagrijavanje nogometaša Dinama i Benfice uoči početka četvrtfinala Lige prvaka mladih

Dinamo bi u Šibeniku mogao imati domaćinsku atmosferu...

- Šibenik je, kako kažu, "drugo lice Dalmacije". Split i Zadar su gradovi koji su potpuno okrenuti Hajduku, dok Šibenik više naginje prema metropoli. Stvarno poznajem puno dinamovaca u svom gradu, još otkako sam bio klinac, ali u nekim kvartovima se navija i za Hajduk.

Arijan Ademi u svom rodnom gradu može osvojiti 20. trofej u Dinamovom dresu...

- Ma Ademi je naš kapetan, pravi lider svlačionice. I neka on još jednom povede Dinamo prema naslov prvaka, zaslužio je. Moja prognoza? Ma 2-0 za Dinamo. Tko će zabiti? Ma svejedno, samo da Dinamo osvoji taj naslov - sa smiješkom je završio Josipović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića