Obavijesti

Sport

Komentari 6

Jovićević: Theophile nam je puno dao, stat ću iza Gvardiola

Jovićević: Theophile nam je puno dao, stat ću iza Gvardiola
2

Nisam doveden zato što sam lijep, već da donosim odluke. Stat ću iza Gvardiola, volim mlade igrače, na njega ozbiljno računamo, dat ću mu priliku, rekao je trener Dinama Igor Jovićević

VIDEO

Theophile-Catherine još ima ugovor, stav kluba je da je on sad u drugoj momčadi. Ako odlazi, želim mu sve najbolje. Jako puno je dao Dinamu, rekao je trener Dinama Igor Jovićević.

Pokretanje videa...

00:43

U Maksimiru smo u petak imali nogometni dan. Ukupno 150 minuta nogometa. Momčad Igora Jovićevića prvo je pobijedila Inter i Zaprešića 4-1, a zatim i Dinamo II 5-2. Prije tih utakmica u klupski je fan shop navratio Kevin Theophile-Catherine. Kupovao je dresove, očito se priprema za put u Francusku i htio je uzeti još koji suvenir i dres hrvatskog prvaka.

Protiv Intera je stoperski par bio Dilaver - Gvardiol. To će biti stoperski par i za Varaždin i nastavak HNL-a idućeg vikenda.

- Joška ste vidjeli, on je stoper na kojega ozbiljno računamo. Ako ga želiš vidjeti i razvijati, onda mu moraš dati prilike da igra i da griješi na kraju krajeva. Trener sam koji voli mlade igrače i voli stati iza njih i u slučaju pogreške ja griješim. Znači, nikakav teret na mladim igračima neće biti. Stat ću iza Gvardiola Ja sam taj koji odlučuje i donosi odluke. Nisam doveden zato što sam lijep, već da donosim odluke koje nisu uvijek ugodne - kaže Jovićević, koji je malo više od mjesec dana na klupi Dinama.

- Posljednjih sedam dana treniramo kako trebamo, cijela momčad zajedno. Imali smo grupe od pet, pa smo još neko vrijeme trenirali odvojeno. Svi se spojili tek nedavno. Sad su u prvoj momčadi 22 igrača i tri golmana. Zadovoljan sam kako je to izgledalo protiv Intera. Sve će nas momčadi hvatati na kontru, tako su i oni probali - rekao je trener Dinama.

Protiv Zaprešićana su u prvih 11 bili: Livaković, Moharrami, Dilaver, Gvardiol, Leovac, Moro, Kadzior, Ademi, Gojak, Oršić, Petković. Vjerojatnih prvih 11 za Varaždin.

- Da, to je jedna od varijanti za tu utakmicu - dodao je Jovićević.

Petar Stojanović ima žute kartone, a protiv Intera se ozlijedio nakon samo 15-ak minuta od ulaska u igru Njega i Brunu Petkovića čekaju kratke terapije. Obojica su završila s ledom na nogama. Dobio je Stojanović udarac u natkoljenicu i oteklina se spustila iznad koljena, a Petković udarac u samo koljeno. Nisu teže ozljede i očekuje se da već za dva-tri dana budu u punom treningu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani