Obavijesti

Sport

Komentari 8

Jovićevićeva potvrda za dan ili dva, kreću i treninzi Dinama...

Jovićevićeva potvrda za dan ili dva, kreću i treninzi Dinama...
1

Dinamovci su posljednji trening prije odlaska na pauzu zbog korona virusa odradili 13. ožujka, a ovoga bi se tjedna nakon gotovo mjesec i pol dana trebali vratiti treninzima u Maksimiru

VIDEO

Možda već u ponedjeljak, a najkasnije do srijede, Igor Jovićević (46) trebao bi i službeno postati trener Dinama. Već je neko vrijeme jasno kako će on biti nasljednik Nenada Bjelice i čovjek kojemu će se uskoro pisati i prvi trenerski trofej u karijeri.

Pokretanje videa...

00:13

Dinamovci su posljednji trening prije odlaska na pauzu zbog korona virusa odradili 13. ožujka, a ovoga bi se tjedna nakon gotovo mjesec i pol dana trebali vratiti treninzima. Čeka se naputak Središnjeg državnog ureda za šport, koji pak čeka naputke Nacionalnog stožera. No, za očekivati je da igrači Dinama za koji dan budu na treninzima. 

Hajduk i Rijeka počeli su trenirati prošlog tjedna, naravno, u grupama, a tako bi u grupama do pet igrača trenirali i dinamovci. Morale bi se poštivati epidemiološke mjere, barem do ponedjeljka 4. svibnja, a nakon toga se ipak očekuje još neko popuštanje mjera.

Jasno je da od nastavka HNL-a 16. svibnja neće biti ništa. Klubovima će trebati barem 15-20 dana da im se igrači pripreme za nastavak sezone. Ako se nastavi ovakva situacija s korona virusom, onda bi se HNL mogao nastaviti 30. svibnja, to znači da bi završio 25. srpnja. Naravno, postoji i varijanta s nastavkom 13. lipnja i završetkom 1. kolovoza.

Dinamo je već osigurao naslov prvaka i već može razmišljati o idućoj sezoni. A i idućoj sezoni bi dres hrvatskog prvaka ipak trebao nositi Kevin Theophile-Catherine. Pisali smo o tome kako se dogodio preokret, kako će Francuz ipak potpisati novi ugovor i ostati u Maksimiru još dvije-tri godine Sve ide u tom smjeru, da Theophile potpiše, a i to bi se moglo dogoditi u narednih nekoliko dana. Ostati bi trebao i Emir Dilaver, koji ima ugovor još godinu dana.

Dilaver je potpisao aneks ugovora o smanjenju plaće. I to je vjerojatno znak kako planira ostati u Maksimiru i nakon što je otišao Nenad Bjelica, čovjek koji je inzistirao na njegovom dovođenju.

Zabranjena su javna okupljanja, pa u Dinamu još razmišljaju o tome kako će predstaviti Igora Jovićevića. I on će sam morati pričekati barem još neko vrijeme da održi svoj prvi govor pred igračima u svlačionici i trening sa cijelom momčadi. Prvi pomoćnik mogao bi mu biti Damir Krznar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao