Obavijesti

Sport

Komentari 21

Jozinović: Osijek nema šanse, pobjednički dočekujemo derbi

Jozinović: Osijek nema šanse, pobjednički dočekujemo derbi
1

Svjesni smo što nas čeka nakon Osijeka i to nam je motiv više da pobijedimo i ostanemo u vrhu, da s te pozicije čekamo veliki derbi, rekao je Goran Jozinović

VIDEO

U sjeni reprezentativnog ogleda s Islandom i plasmana reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Brazil protekle su pripreme naših klubova za nastavak sezone. Hajduk u nedjelju očekuje ogled s Osijekom, zadnjim klubom koji ih je u ovoj sezoni porazio. Bilo je to još u kolovozu, a od tada momčad Igora Tudora bilježi samo pozitivne rezultate. 

- Svjesni smo da smo ih tada možda i podcijenili. To nam mora biti pouka, da se ne ponovi i da uz naše navijače nastavimo seriju dobrih rezultata - kazao je Goran Jozinović, koji ne smatra kako je pauza mogla naštetiti njihovoj dobroj formi. 

- Imali smo stvarno odlične rezultate, no pauza ne bi trebala utjecati na nas jer smo se dobro odmorili i malo pojačali rad. Na svakom treningu se vidi dobar naboj, svi čekamo utakmicu i nastavak serije.

Jozinović je siguran kako se podcjenjivanje Osijeka neće ponoviti

- Svjesni smo što nas čeka nakon Osijeka i to nam je motiv više da pobijedimo i ostanemo u vrhu, da s te pozicije čekamo veliki derbi. Znamo u kakvoj je Osijek situaciji, ali to nas ne treba zamarati. Mi moramo gledati samo sebe, ako damo sve od sebe, oni nemaju šansi na Poljudu. Bez obzira što će se ''bacati na glavu'', ako mi damo svoj maksimum, pobjeda ne bi smjela izostati - tvrdi Jozinović koji je čestitao reprezentaciji na plasmanu u Brazil, a na pitanje nada li se pozivu izbornika Kovača, zaključio: 

- Ne razmišljam o tome. Koncentriran sam samo na Hajduk, na našu igru i da se što duže zadržimo ovdje gdje smo sada. Ako poziv dođe, bit ću presretan, ako ne, neću biti razočaran. 

Veliki motiv Osijeka da se pozitivnim rezultatom makne iz opasne zone u prvi plan ističe i najbolji strijelac Hajduka u ovoj sezoni Mario Pašalić. Kaže kako je u dobroj formi i kako se nada nastavku golgeterske forme. 

- Dobro mi ide, ali nisam jedini, uvijek netko novi zabije gol, a ta raznovrsnost je za nas itekako dobra. 

O Osijeku nije želio puno govoriti. 

- O njima ne znam puno, no ima još vremena do utakmice za pripremu. Mi se moramo fokusirati na našu igru, ako ponovimo prvo poluvrijeme protiv Istre sve će biti dobro. 

Izbornik Gračan preskočio je Pašalićevo ime kada je sastavljao popis kandidata za mladu reprezentaciju, što je revoltiralo čelnike i struku Hajduka. Pašalić je to mirno primio. 

Kažu da sam mlad, ali igram dobro i nadam se pozivu. Ako nastavim ovako, nadam se da će stići. 

Na pitanje o pozivu izbornika Kovača samo se nasmijao. 

- Još je to daleko...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu
Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP