Obavijesti

Sport

Komentari 20

Jozinović: Volio bih se vratiti u Hajduk, ali neću ih štedjeti...

Jozinović: Volio bih se vratiti u Hajduk, ali neću ih štedjeti...
1

Svi su čestitali i pružili mi podršku. Nisam i vjerujem da neću doživjeti nikakve neugodnosti, rekao je Goran Jozinović koji je u dresu Hajduka odigrao 117 utakmica i postigao dva gola

VIDEO

Hajdučko srce 2013. godine, Goran Jozinović (28), novi je igrač novog prvoligaša Varaždina. Nakon što je predstavljen u dresu varaždinskog prvoligaša njegov telefon nije prestao zvoniti. 

I dok Udruga Naš Hajduk nije s odobrenjem gledala na to što je dopredsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gledao derbi Varaždina i Šibenik jer Hajduk podržava trećeligaša Varteks kojeg su 2011. godine osnovali White Stonesi, Jozinović nije doživio nikakve neugodnosti.

- Svi su čestitali i pružili mi podršku. Nisam i vjerujem da neću doživjeti nikakve neugodnosti - rekao je Jozinović koji je u dresu Hajduka odigrao 117 utakmica i postigao dva gola. 

Iza sebe ima devet sezona u 1. HNL, osam s Hajdukom i jednu sa Zadrom, a 2015. godine otišao je u redove švicarskog prvoligaša Lugana. 

- U prvoj sezoni cilj je bio izboriti ostanak u ligi. Mi smo u tome uspjeli, a stigli smo i do finala Kupa. Sljedeće sezone bili smo treći, igrali Europsku ligu, no imao sam veliki peh. U utakmici protiv Basela otišlo je koljeno. I to ne samo križni ligamenti nego je ozljeda bila još teža pa mi je za oporavak trebalo osam mjeseci - priča nam Jozinović koji se vratio treninzima s momčadi švicarskog prvoligaša.

Nije se naigrao u Švicarskoj

No, promijenio se trener, stigla su petorica igrača i on više nije bio u planovima. Na početku prošle sezone otišao je u redove švicarskog drugoligaša Schaffhausen. 

Tamo se i nije baš naigrao, a ove sezone vratio se u 1. HNL. 

- Drago mi je što sam se vratio na scenu 1. HNL. Nisam nepoznat i vjerujem da mogu pomoći Varaždinu svojim iskustvom – dodao je Jozinović koji je sam u Splitu prošao individualne bazične pripreme. 

- Nedostaje mi što dosad nisam bio s momčadi. Nadam se da ću kroz dva tjedna biti u svojem top izdanju – jasan je 28-godišnjak koji će sigurno pomoći mladoj varaždinskoj momčadi u borbi za ostanak. 

- 1. HNL je danas mnogo izjednačenija nego prije. Odskaču Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, no mi se možemo ravnopravno boriti s ostalim momčadima. Ono što je važno da se nametnemo kao domaćinska ekipa – da nošeni svojim navijačima budemo „gazde“ na domaćem terenu pa da i momčadima iz gornjeg doma neće biti lako protiv nas u Varaždinu - istaknuo je Jozinović. 

Volio bih se vratiti u Hajduk

Na otvaranju prvenstva, Varaždince čeka gostovanje kod Rijeke na Rujevici, a potom susret protiv Hajduka u Varaždinu u drugom kolu. 

 - Rijeka je favorit da se ne varamo. Moramo igrati strpljivo i ne biti previše impresionirani iako će to nekim igračima biti prve minute u 1. HNL. Drugo kolo Hajduk, očekujemo puni stadion i moramo izvući pozitivan rezultat - dodao je Jozinović koji je u Hajduku proveo čak 19 godina što u mlađim uzrastima, što u seniorskom sastavu.

- Hajdukovac sam, no i veliki profesionalac. Svi koji me poznaju, znaju da nikoga neću štedjeti i davat ću svoj maksimum protiv Hajduka. Volio bi se jednoga dana, ako će biti zdravlja, vratiti u svoj Hajduk, no sada razmišljam isključivo o Varaždinu - zaključio je lijevi bočni branič Varaždina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija