Obavijesti

Sport

Komentari 15

Jozo mu ugasio svjetlo: Jel tko zapamtio registarske tablice?!

Jozo mu ugasio svjetlo: Jel tko zapamtio registarske tablice?!
1

Celtic je u Old Firmu razbio Glasgow Rangerse 5-1, a Jozo Šimunović pokazao nam je da se privikao na otočki nogomet. Njegov start na Rangersovog Millera oduševio je navijače Celtica

VIDEO

Škotsko nogometno prvenstvo napeto je kao glasovanje na Eurosongu, kad svi znaju tko će kome dati 12 bodova. Celtic je 27 bodova ispred Aberdeena i odavno je osvojio naslov, a za vikend je razbio stare rivale Rangerse 5-1. 

Old Firm je ipak nešto posebno, bez ozbira na stanje na ljestvici. To je više od nogometa, a u jednom od najvećih europskih derbija sudjelovao je i Hrvat, 22-godišnji stoper Jozo Šimunović, koji se brzo privikao na otočki nogomet.

Jozo je žestoko startao na Kennyja Millera koji je odletio u zrak. Bio je to start na loptu, a Hrvat je oduševio navijače Celtica, ali ne i klupu Rangersa koja je za ovaj start tražila prekršaj. Nije ga dobila, bio je to čisti start na loptu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zapravo, klasični za otočki nogomet.

Šimunović je u Celtic stigao iz Dinama 2015. godine, a Zdravko Mamić taj je transfer prokomentirao riječima: 

- 'To je najveći transfer u povijesti Celtica, nama nije, ha, ha, ha. Ali dobit ćemo velik postotak od budućeg transfera, a vi znate da manje više iz Celtica svi idu u Premiership za 20-ak milijuna. Tako će i Jozo'.

Čim je stigao, Jozu su zadesile ozljede pa je više bio na rehabilitacijama nego na terenu. No oporavio se i u zadnje vrijeme je pravi stup obrane škotskog prvaka.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića