Obavijesti

Sport

Komentari 10

Jučer u Rusiji, danas u Slobi: Ćorluka u kvartu dijelio pehare

Jučer u Rusiji, danas u Slobi: Ćorluka u kvartu dijelio pehare
7

Prvom izdanju memorijalnog turnira u čast prerano preminulog nogometaša Hrvoja Pandže u zagrebačkom kvartu Sloboština pridružio se domaći dečko, Vedran Ćorluka, stigavši ravno iz Rusije...

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u nedjelju je posjetio svoj kvart u kojemu je rođen - zagrebačku Sloboštinu. Ondje je u organizaciji mjesnog odbora i volontera održan prvi "Memorijalni turnir Hrvoje Pandža". Time su prijatelji, poznanici i kolege odali počast mladom nogometašu i sportskom djelatniku koji je tragično prerano preminuo sredinom svibnja.

Inicijatori turnira bili su Hrvojevi prijatelji i suigrači, dok je tehničku i operativnu organizaciju preuzeo njegov otac Stanislav Pandža uz pomoć bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke, kojem je njegova Sloboština organizirala više dočeka zbog sportskih uspjeha. 

Zagreb: Vedran Ćorluka na memorijalnom turniru "Hrvoje Pandđa"

Inače, Ćorluka je prije manje od 24 sata igrao utakmicu u Rusiji gdje je njegov Lokomotiv remizirao u gostima kod Krasnodara 1-1, ali ovaj turnir nije propustio pokazavši tako kako i dalje nije zaboravio svoj rodni grad i svoju Sloboštinu. Na spomenutom turniru Vedran je dodjeljivao nagrade pobjednicima.

Zagreb: Vedran Ćorluka na memorijalnom turniru "Hrvoje Pandđa" Zagreb: Vedran Ćorluka na memorijalnom turniru "Hrvoje Pandđa" Zagreb: Vedran Ćorluka na memorijalnom turniru "Hrvoje Pandđa" Zagreb: Vedran Ćorluka na memorijalnom turniru "Hrvoje Pandđa"