Sport

Komentari 10

Jučer u Rusiji, danas u Slobi: Ćorluka u kvartu dijelio pehare

Jučer u Rusiji, danas u Slobi: Ćorluka u kvartu dijelio pehare

Prvom izdanju memorijalnog turnira u čast prerano preminulog nogometaša Hrvoja Pandže u zagrebačkom kvartu Sloboština pridružio se domaći dečko, Vedran Ćorluka, stigavši ravno iz Rusije...

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u nedjelju je posjetio svoj kvart u kojemu je rođen - zagrebačku Sloboštinu. Ondje je u organizaciji mjesnog odbora i volontera održan prvi "Memorijalni turnir Hrvoje Pandža". Time su prijatelji, poznanici i kolege odali počast mladom nogometašu i sportskom djelatniku koji je tragično prerano preminuo sredinom svibnja.

Inicijatori turnira bili su Hrvojevi prijatelji i suigrači, dok je tehničku i operativnu organizaciju preuzeo njegov otac Stanislav Pandža uz pomoć bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke, kojem je njegova Sloboština organizirala više dočeka zbog sportskih uspjeha. 

Inače, Ćorluka je prije manje od 24 sata igrao utakmicu u Rusiji gdje je njegov Lokomotiv remizirao u gostima kod Krasnodara 1-1, ali ovaj turnir nije propustio pokazavši tako kako i dalje nije zaboravio svoj rodni grad i svoju Sloboštinu. Na spomenutom turniru Vedran je dodjeljivao nagrade pobjednicima.

Najčitaniji članci