Sport

Komentari 49

Junak Krstanović: Imao sam tremu pri ulasku na travnjak

Junak Krstanović: Imao sam tremu pri ulasku na travnjak

Imao sam tremu kad sam ulazio na teren, ali ne i pri izvođenju penala. Golove sam posvetio majci i ocu, prvi put su me gledali u Hrvatskoj, veli Ivan dan nakon Neftčija

Dan nakon pobjede nad Neftčijem, Ivan Krstanović blista od sreće. U prvoj službenoj utakmici za Dinamo zabio je dva gola, pokazao da je pojačanje i već je osvojio navijače. 

- Golove sam posvetio majci Ruži i ocu Jozi, prvi put su me gledali u Hrvatskoj - počeo je Krstanović pa priznao kako je imao tremu.

- Imao sam tremu kad sam ulazio na teren, ali ne i pri izvođenju penala. Pitao sam Sammira, rekao je da ga mogu izvesti.

Zabio je kao i svaki put, nikad u karijeri nije promašio s bijele točke. 

Krle je u svom selu trenutačno najveća faca.

- Nakon Rogle bio sam u selu, ali samo dva dana. Nisam mogao dulje. No i to je bilo sasvim dovoljno da vidim prijatelje i da napravimo malu feštu. Mnogi su od mene tražili dresove, ali nisam ih podijelio puno zato što ih nisam imao. Pokušat ću to što prije ispraviti. Valjda ću ih uskoro dobiti više - rekao je Hercegovac iz sela Sarajlije.

U petak je ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka, ali ne razmišlja o potencijalnim protivnicima već samo o Neftčiju.

- Bilo je teško, ali možemo mirno na uzvrat. Osigurali smo prolaz no ne smijemo se opustiti. Za razliku od prijašnjih godina prolaz nećemo dovesti u pitanje.

Ivan je pohvalio navijače i travnjak te za kraj zaključio:

- Možemo igrati puno bolje jer smo imali kratke pripreme. Bit ćemo 30 posto bolji, to ćemo i pokazati.

Najčitaniji članci