Obavijesti

Sport

Komentari 3

Juranović najbolji, Gyurscso i Caktaš nisu došli na utakmicu

Juranović najbolji, Gyurscso i Caktaš nisu došli na utakmicu
1

Golman Hajduka Josip Posavec ostao bi neocijenjen, jer igrači Steaue kao da su imali zabranu prilaska, ali u zadnjim sekundama utakmice na Poljudu morao je spašavati Hajduk

VIDEO

Hajduk je na Poljudu odigao 0-0 protiv Steaue u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Splitska momčad dominirala je gotovo cijelu utakmicu, imala je 15 udaraca na gol, a golman 'bilih' Josip Posavec prvo i jedino iskušenje imao je u zadnjim sekundama kad je fenomenalno skinuo zicer Steaue i tako je ipak dobio ocjenu, inače bi ostao neocijenjen jer igrači Steaue kao da su imali sudsku zabranu prilaska golu Hajduka.

HAJDUK

Posavec 7 - obrana zicera u zadnjim sekundama mogla bi na kraju biti presudna. Kako je to Josip samo skinuo! Svaka čast.

Juranović 7 - najbolji igrač Hajduka. Rastrčan, borben, opasan po gol. Ubacivao je lijevom, desnom... Da ga je pratio barem jedan suigrač, Hajduk bi s pobjedom išao na uzvrat.

Mikulić 6 - Silom prilika igrao je s Lopezom i Vučarom u liniji tri stopera. I bio je vrlo dobar. Činilo se kao da on, Lopez i Vučar godinama igraju zajedno, a ne na prvoj pravoj utakmici, i još ovako važnoj.

Vučar 6- Bez greške. Solidan, jak na lopti, ne komplicira puno. Hrvao se sa stasitim napadačem Steaue Gnohereom i nije mu dao disati. Vrlo dobra predstava.

Lopez 6 - Iako u posljednje vrijeme u lošoj formi, ovaj put odigrao je vrlo dobro. Bez pogrešaka, napravio je možda dva nepotrebna faula na lijevoj strani, ali Rumunji to nisu kaznili.

Fomitschow 5,5 - Jedan od najlošijih na utakmici. Imao je sjajnu šansu u prvom dijelu, katastrofalno je reagirao. Gotovo svaki Hajdukov napad išao je preko desne strane, Fomitschow igra lijevo. To vam dovoljno govori kakav je bio...

Hamza 6 - Ništa posebno, ni blizu forme iz prošle sezone.

Jurić 6 - Zabio na zadnje dvije utakmice, ovaj put nije, ali to nije ni njegov posao. Solidan u veznom redu, jak na lopti, bez previše pogrešaka.

Gyursco 5,5 - Mađar kao da nije došao na utakmicu! Potpuno van forme, van svega.

Caktaš 5,5 - Vidi pod 'Gyursco'

Ivanovski 6 - Trudio se, trčao, borio... U prvom dijelu gotovo cijelo vrijeme pritiskao zadnju obranu Steaue, u nastavku imao dobar udarac glavom. 

Još su igrali: 

od 64' Said 6 - trebao je donijeti svježinu, nije pokazao ništa do one šanse koju mu je obranio golman Steaue.

od 76' Futacs (bez ocjene)

od 56' Šego 5,5 - ušao umjesto Gyursca. Kao da nije...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe