Obavijesti

Sport

Komentari 6

Jurčić: Koliko znam nismo još krenuli u Vidin transfer

Jurčić: Koliko znam nismo još krenuli u Vidin transfer
1

Trener Dinama najavio je sigurnu pobjedu u Puli te otkrio da bi vrlo rado u svojoj momčadi od ove zime vidio Osijekova nogometaša Domagoja Vidu

VIDEO

Idemo u Pulu odraditi utakmicu u pravom smislu te riječi. Osvojiti nova tri boda i zadržati dobru atmosferu pred Bruxelles. Uz Carlosa, Bišćana i Lončarića, koji su od prije ozljeđeni, u Puli ćemo igrati bez Slepičke koji ima tri žuta kartona i Moralesa koji ima problema s listom i nije trenirao od utakmice s Karlovcem te je upitan i za utakmicu s Anderlechtom. Robert Kovač počeo je trenirati, ali će ipak odmoriti za utakmicu s Anderlechtom, najavio je opsežni Kruno Jurčić gostovanje Dinama u 16. kola HNL-a kod Istre u Puli.
- Istra je momčad koja je izrazito domaćinska i ima nekoliko jako dobrih igrača poput Šehića i Traorea. Problem bi mogao biti loš travnjak, ali smo mi ipak odlučili izaći u susret i igrati tekmu na njihovom terenu - priča Dinamov trener koji je svoj trenerski put započeo upravo u sutrašnjem protivniku 'modrih'.
- Za Pulu me vežu jako lijepe uspomene. Bile su to moje dvije najljepše godine. Kada sam bio u igračkom PTSP-u, dobio sam poziv iz Pule da postanem trener i to mi je jako pomoglo - zadovoljno je prepričao Jurčić svoj doživljaj gostovanja u Puli.
Često se posljednjih dana u medijima nagađalo o prvom zimskom pojačanju Dinama. Najčešće se u tom kontekstu spominjao Osijekov mladi reprezentativac Domagoj Vida.
- Imam visoko mišljenje o Vidi. Izuzetno je agresivan igrač i sviđa mi se. To su moje trenerske opservacije. Ipak, mnogi su igrači, čak i bolji od njega, bili najbolji u svojim klubovima, a nakon što su došli u Dinamo nisu bili na toj razini. Sve je to pitanje vremena i dogovora oko Vidina transfera. Koliko znam nije se još krenulo u realizaciju transfera - pun je hvale za mladog braniča Kruno, koji ne skriva da u zimi želi nekoliko novih igrača.
- Ma ja sam vam trenerska škola Otte Barića. Uvijek želim još dva igrača. Dvojica koja bi već na zimu mogla 'izletjeti' iz Dinama su superskupi Papadopoulos i Cufre.
- Imam svoje mišljenje o Cufreu i Papu i mislim da su jako dobri igrači. Ne bih želio pričati o njihovim odlascima - zaključio je Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'