Obavijesti

Sport

Komentari 12

Jurčić ljut na svoje igrače: Oni imaju smiješne reakcije

Jurčić ljut na svoje igrače: Oni imaju smiješne reakcije
1

Sudac Batinić je gotovo upropastio ovu utakmicu, misli pomoćni trener Hajduka Igor Tudor. A Jurčić nije tražio alibije u igranju rukom Ivana Strinića

VIDEO

Edyja Reje. Nakon dva poraza, od Šibenika pa od Karlovca, bijeli su uspjeli uzeti bodove Dinamu. Borbeni, rastrčani i agresivni, Splićani su zasluženo došli do pobjede.
- Prezadovoljan sam našim pristupom i željom, to je ono što je presudilo. Uz ova dva gola imali smo i još nekoliko sjajnih prilika, potpuno zasluženo dobili smo utakmicu - misli Tudor. I neće mu kod te konstatacije proturiječiti ni trener Dinama Kruno Jurčić.
- Hajduk je ušao izuzetno srčano i mi ovakvi, s nekim igračima koji opet nisu došli na utakmicu, nismo mogli napraviti više. I nisam zadovoljan ponašanjem moje momčadi na terenu. Želio sam da primirimo igru, preuzmemo kontrolu i diktiramo tempu... - govorio je Jurčić gledajući na televizijskoj snimci prvi Hajdukov gol. Lopta je letjela visoko i uletjela u gol, a modri braniči trčali su svaki na svoju stranu.
- Kakve su to smiješne reakcije, igrači se zapliću u mrežu, totalno bez komunikacije... - rekao je Jurčić klimajući glavom.
- Greške su sastavni dio igre, da nema grešaka ne bi bilo ni golova - nadovezao se Tudor. Njegov Hajduk manje je griješio, ali sudac je zato, misli Tudor, griješio previše.
- Bio je najlošiji pojedinac na terenu, gotovo je upropastio ovu utakmicu - komentirao je Tudor suđenje Damira Batinića, koji nije vidio ni Strinićevo igranje rukom kod drugoga gola.
- Poslije ovako loše odigrane partije nema smisla reagirati na to igranje rukom - razočarano je rekao Kruno Jurčić. Igrači ga ovoga puta ni u jednom segmentu nisu slijedili.
- Pa mi smo nervozni, ulazimo u probleme, svaki put kada ne vodimo u 15. minuti. I onda idu napucavanja, preskakanje igre.. A na silu se nogomet ne može igrati - završio je Jurčić, kojeg je i Igor Tudor dodatno 'bocnuo'.
- Nakon nekoliko naših promašaja bojao sam se da će nas Dinamo stisnuti, ali nisu uspijevali pronaći rješenje u napadu. Stvarno me Dinamo blago razočarao - rekao je Tudor. Razočarao je Dinamo i svoje navijače, nikako ne ide modrima u posljednje vrijeme. A Hajdukovi navijači slave. Doduše, ne na Poljudu, već na Starom placu.
- Jako su nam nedostajali, bilo je neobično u ovoj tišini na stadionu. Igrači su imali želju da se pokažu, da pokažu ljudima koji kritiziraju da oni nisu tako loši. Vjerujem da će naš brod sada krenuti uzlaznom putanjom - kaže Igor Tudor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...