Obavijesti

Sport

Komentari 5

Jurčić: Ma prekrasno! Ali brzo će ovo svi zaboraviti

Jurčić: Ma prekrasno! Ali brzo će ovo svi zaboraviti
1

Trener Dinama izuzetno je zadovoljan onime što je modra momčad pokazala protiv Heartsa. Brine ga jedino neugodna ozljeda lože Brazilca Etta

VIDEO

Nakon ispadanja od Salzburga Kruno Jurčić ispao je 'pedro'. Ovoga puta mu ništa zamjeriti ne mogu ni najžešći kritičari.
- Odlično, zadovoljan sam i sretan. Kako i ne bih bio, imamo super rezultat - govorio je Dinamov trener. Ponašao se kao da su ga pogodile kritike nakon Red Bulla, zamjerali su mu defenzivu.
- Ne želim se uopće vraćati na taj period. Nakon te utakmice bilo je puno zločestih komentara. Samo ću reći da za napraviti dobar kolač morate imati i dobro tijesto. Mi smo u ovoj utakmici pokazali da igramo napadački nogomet, ali na takav način igramo svaki put. Ali lako je igrati napadački kad imaš napadače - kazao je Jurčić, vjerojatno aludirajući na činjenicu da protiv Austrijanac nije mogao računati na Mandžukića.
U 60. minuti, kod 3-0, Jurčić je uveo i trećeg napadača. Mladi Kramarić je ljubimac publike, ali i živa napast za protivnika.
- Htio sam sve riješiti što je prije moguće, igračima sam na poluvremenu rekao da želim presing - kaže Jurčić, koji je bio i neočekivano kritičan prema svojoj momčadi.
- Ne želim kritizirati, nije vrijeme za kritike, ali želio bih da smo momčad koja može kontrolirati ritam cijelu utakmicu. I realizaciju moramo popraviti, u ovakvim utakmicama moramo iz manjeg broja prilika zabiti više golova. Ovoga puta to nije bilo kažnjeno, ali u nekoj drugoj situaciji moglo bi biti - misli Jurčić. Škotski novinar pitao ga je iznenađuje li ga ovako komforna pobjeda.
- Ne znam kako je kod vas u Škotskoj, ali ovdje će se, vjerujte, ovo zaboraviti nakon prve loše utakmice. Iako je ovo bilo prekrasno - ciničan je bio Jurčić, koji je dodao i ovo:
- Tempirao sam formu za završno kolo Lige prvaka, to je bio moj san, ali nažalost nismo uspjeli. No forma nam je ipak dobro došla.
Sada je sve sjajno, sve osim činjenice da je u 19. minuti Etto zbog ozljede iznesen s terena.
- Otišla mu je zadnja loža, a to nikako nije dobro. Tanki smo što se tiče rješenja u zadnjoj liniji, ali srećom imamo Tomečaka. Odigrao je odličnu utakmicu i on je naše rješenje za tu poziciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom