Obavijesti

Sport

Komentari 17

Jurčić nakon Rogle: Atmosfera je odlična, gladni smo uspjeha

Jurčić nakon Rogle: Atmosfera je odlična, gladni smo uspjeha
1

Dinamo se nakon sedam dana vraća s Rogle u Zagreb, odradili su 11 treninga te su odigrali prijateljsku utakmicu, a Jurčić kaže da je atmosfera u momčadi savršena

VIDEO

Jako sam zadovoljan. Igrači su sjajno obavljali vrlo naporne zadatke koji smo postavili pred njih. Jednako bitno, ako ne čak i bitnije jest naglasiti kako je atmosfera u momčadi zaista odlična, izvijestio je o stanju u momčadi trener Dinama za službenu stranicu hrvatskog prvaka nk-dinamo.hr.

Kruno Jurčić sa svojom novom močadi, a pojačan novim kondicijskim trenerom Zvonkom Komesom odradio je 11 treninga i jednu utakmicu na Rogli te se danas tijekom dana vraćaju u Zagreb. 'Modri' stroj u tih desetak dana prošao je vjerojatno najnapornije fizičke pripreme dosad, a sve zaslugom provjerenog svjetskog stručnjaka Zvonka Komesa.

- Igrači sami najbolje znaju koja im vježba koliko koristi i znaju da su već danas fizički moćniji nego prije tjedan dana. Kada su svjesni vlastitog napretka lakše im je raditi vježbe koje su ponekad izuzetno isrpljujuće - kaže Jurčić.

Bez obzira na iscrpljujući ritam koji je nametnuo Komes, čini se da Dinamovi igrači doista s guštom i osmijeho obavljaju sve zadatke. Atmosfera je, čini se, nikad bolja. Kao da se sprema nešto veliko ove sezone.

- Imamo odlično složenu momčad što se tiče govornog područja i generacija. Većina su mladi igrači koji su itekako željni rada i napredovanja, a ovi stariji poput Leke, Cufrea, Tonela i još nekih su gladni uspjeha i to se vidi na svakom treningu. Također, većina igrača je s našeg govornog područja što puno olakšava rad, a čak i stranci koji su s nama nisu novi i razumiju jezik.

Dinamo će danas biti u Zagrebu, a već sutra putuje na prijateljsku utakmicu u Pleternicu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu. Kruno je najavio dvije momčadi koje će igrati po jedno poluvrijeme. Nakon toga momčad ima dva dana slobodno, a u nedjelju putuje u Maribor gdje će biti desetak dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače