Obavijesti

Sport

Komentari 45

Jurčić: Bojim se kartona, ali mi ćemo svejedno ići maksimalno

Jurčić: Bojim se kartona, ali mi ćemo svejedno ići maksimalno
5

Helsinki uvijek ide napadački, ne mogu to promijeniti. Takvi su, a takve ih očekujem i na Maksimiru. I mi ćemo se tako postaviti. Neću mijenjati sastav, najavio je Kruno

VIDEO

Maksimir je rasprodan, Dinamo u srijedu dočekuje Helsinki u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka. Dinamo brani 2-1 prednost iz prve utakmice.

- Protiv Neftčija je bila sjajna atmosfera. Veselim se punim tribinama. To nam jako puno znači - rekao je Fatos Beqiraj.

- Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, no nema opuštanja. Moramo slaviti i nastaviti put prema Ligi prvaka - dodao je.

Ovoga puta neće morati igrati na umjetnoj travi.

- Lakše nam je na prirodnoj travi. Vjerujem da ćemo odigrati puno bolje nego u Finskoj - zaključio je "modri" napadač.

Dinamov trener Kruno Jurčić dobro je proučio Fince.

- Helsinki uvijek ide napadački. Oni to ne mogu promijeniti, takvi su, a takve ih očekujem i na Maksimiru. I mi ćemo se tako postaviti. Neću mijenjati sastav - rekao je Jurčić koji će ostati na formaciji s dva napadača.

Nije Helsinki bez veze u kvalifikacijama za LP, drago mi je da i moji igrači to znaju, rekao je Kruno

- Htio bih da do kraja karijere moje momčadi igraju ovako. Naravno da su drugačije linije kretanja kad igraš s jednim ili dva napadača. Moram s dečkima još raditi na tome. Ali zabili smo 9 ili 10 golova u pet utakmica. Najvažnije da sam rezultatima kupio vrijeme da s dečkima mogu još raditi. Želim igrati napadački da zabijamo što više, no moramo paziti - kaže Kruno i pojašnjava:

- Prvu smo utakmicu odigrali logički, imamo povoljan rezultat, ali važnije mi je da su igrači vidjeli da Helsinki zna igrati, da nisu bez veze u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Bilo bi neinteligentno da krenemo u opći napad jer imamo povoljan rezultat. Moramo paziti jer u Maksimiru ponekad počinju zvižduci već u 10 minuti, upozorio sam igrače na to. Helsinki igra haklerski, a to ne volim. Više volim kontrolirani nogomet - rekao je Kruno.

"Bojim se kartona"

Iako me brinu igrači koji imaju kartone, rekao sam im da idu maksimalno. Ne želim razmišljati o ničemu drugome osim o Helsinkiju, rekao je Kruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti