Obavijesti

Sport

Komentari 20

Jurčić: Nema čuvanja, idemo pobijediti i osigurati prolazak

Jurčić: Nema čuvanja, idemo pobijediti i osigurati prolazak
1

Sada se pokazalo da je jako neugodno ne biti nositelj u ždrijebu. Hajduk i Split već su u ovoj fazi dobili klubove iz Premiershipa, osvrnuo se Jurčić na ždrijeb pretkola

VIDEO

Normalno se pripremamo za uzvrat protiv Neftčija, želim da se neke stvari iz prošlosti izbrišu, da ne uđemo komotno u utakmicu pa da kasnije bude neizvjesno. Želim pravi profesionalizam, a utakmica u Bakuu bi trebala biti pokazatelj toga, rekao je Kruno Jurčić.

Dinamo u Azerbajdžan putuje već u nedjelju, a uzvratna utakmica protiv Neftčija igra se u utorak u 18.00 sati. 'Modri' u toj utakmici ne mogu računati na mlade reprezentativce Ademija i Kramarića koji su s reprezentacijom na SP-u, no Kruno je momčadi priključio novopridošlog Dinu Škvorca i Karla Bručića.

- Oni su sad s nama i ostat će tu. Pojačat će konkurenciju u obrani.

Zadnjih 20 minuta su igrali s dvije špice, a to nikako nije njihov stil

U Zagrebu je nekoliko igrača dobilo žute kartone, a Jerko Leko i snažan udarac u gležanj, no Dinamov trener ne namjerava čuvati momčad.

- Ma kakvo čuvanje? Idemo potvrditi prolazak i nema nikakvih kalkulacija. Leo Cufre je ozlijeđen i neće igrati u Bakuu, a Zoki Mamić i Damir Krznar idu gledati Helsinki.

Iako 'modri' imaju veliku prednost, trener ne očekuje velike promjene u sastavu Neftčija.

- Zadnjih 20 minuta u Zagrebu igrali su sa dvije špice, a na svim snimkama koje sam dosad gledao nisam ni minutu vidio da igraju tako. To inače nije njihov stil.

Sljedeći vikend počinje HNL i Dinamo će igrati na dvije fronte.

Bilo bi idealno da nam Walid Atta može sada pomoći, no moramo ga čekati do drugog dijela sezone

- Bilo bi idealno kad bi se mogli fokusirati samo na Europu, ali to ne možemo. Počinje nam prvenstvo u kojem će neki igrači dobiti minutažu. To će nam biti prilika da mijenjamo, jer, ako nećemo mijenjati, nećemo ni izdržati. Nažalost, Atta nam ne može sada pomoći, odličan je tehničar i čekamo ga u drugom dijelu sezone zbog operacije križnih ligamentata.

Hajduk i Split dobili su teške protivnike u Europi

Sada se pokazalo da je jako neugodno ne biti nositelj u ždrijebu. Hajduk i Split već sad su dobili klubove iz Premiershipa. Dobro je jedino što su Englezi u povoj fazi ranjivi. Ako ih se ikad može iznenaditi, onda je to sada.

Jurčić sada izgleda smireniji i odlučniji nego u prvom mandatu u Dinamu.

- Vremenom i iskustvom čovjek se diže, no ja mislim da je to predimenzionirano. Bitna je momčad na terenu, to je najveća razlika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika