Obavijesti

Sport

Komentari 5

Jurčić: Ponosan sam na moje dečke u obje repke!

Jurčić: Ponosan sam na moje dečke u obje repke!
1

Trener Dinama Kruno Jurčić zadovoljan je nastupom Dinamovih igrača u mladoj i seniorskoj reprezentaciji, uoči Zagreba nema ozljeda...

VIDEO

Napokon sam dočekao da osim Bišćana i Carlosa, koji su bili na operaciji, nemam nikakvih problema s ozljedama. Svi igrači su zdravi, svi su spremni i sutra ćemo protiv Zagreba u Kranjčevićevoj igrati u sastavu sličnom ili možda čak i jednakom onom iz Temišvara, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.
Zagreb nebi smio biti problem za Dinamo. Štimčeva momčad je u očajnoj formi, no kao i svaki protivnik, protiv Dinama će biti napaljeni:
- Sigurno, oni se žele svima dokazati da zadnje mjesto nije realna slika njihove kvalitete. Mislim da zaslužuju puno više, napravit će sve da se izvuku iz ove krize, ali valjda je svima jasno da nas zanima samo pobjeda. - rekao je Kruno.
Mandžukić, Lovren i Kovač sinoć su stigli iz Kazahstana, no vjerojatno neće imati problema s prilagodbom.
- Joj, da ste ih vidjeli kakvi su došli...šest sati leta, vremenska razlika. Morali su tamo piti i pilule za spavanje kako bi navrijeme išli u krevet da se priviknu na naše vrijeme. Ali bit će sve u redu s njima, svi će igrati protiv Zagreba - rekao je Jurčić i dodao:
- Ponosan sam na sve Dinamove igrače koji su igrali prošli tjedan za mladu i seniorsku reprezentaciju. Svi su dali veliki doprinos rezultatu, a moje mišljenje dijele i izbornici Dražen Ladić i Slaven Bilić.
Pet dana nakon Zagreba, u četvrtak, Dinamo gostuje u Amsterdamu. Ajax je najjača momčad u skupini, no o Nizozemcima još nije bilo govora u svlačionici:
- Kao i uvijek, mi idemo utakmicu po utakmicu. Razmišljam samo o Zagrebu, bit će vremena za Ajax. Nakon Kranjčevićeve imat ćemo dovoljno vremena za pripremu te utakmice. - zaključio je Kruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom